Fidelio

Philips Fidelio

Hoofdtelefoons met microfoon

  • KA

  Philips Fidelio

  Hoofdtelefoons met microfoon

  Reizen met hifi-geluid - altijd

  De superslanke en lichte Philips Fidelio F1 is de ideale reisgenoot. Ongeëvenaarde geluidskwaliteit, ultiem comfort en duurzaamheid. Deze hoofdtelefoon is vakkundig vervaardigd voor HD-geluid en een geweldige geluidsisolatie, waar u ook bent. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fidelio Hoofdtelefoons met microfoon

Audio met hoge resolutie, Voor op het oor, Luxe kussens van memory foam, Opvouwbaar F1/00 Soortgelijke producten zoeken

Reizen met hifi-geluid - altijd

 • Audio met een hoge resolutie reproduceert muziek in haar puurste vorm

  Audio met een hoge resolutie reproduceert muziek in haar puurste vorm

  Audio met hoge resolutie biedt de beste audioprestaties door originele studiomasteropnamen getrouwer te reproduceren dan CD-formaten van 16 bits/44,1 kHz. Deze compromisloze kwaliteit maakt audio met hoge resolutie de beste optie voor de muziekliefhebber. Fidelio-hoofdtelefoons voldoen aan de strenge normen die worden gesteld voor het kwaliteitsstempel Hi-Res Audio. Of u nu geniet van uw muziekcollectie met hoge resolutie of een traditionelere muziekbron, de hoge frequenties van de Fidelio-hoofdtelefoons helpen u meer uit uw muziek te halen.

 • High Definition 40 mm drivers voor helder en authentiek geluid

  High Definition 40 mm drivers voor helder en authentiek geluid

  Elke luidsprekerdriver is zorgvuldig geselecteerd, afgesteld en getest voordat deze gekoppeld is om het meest uitgebalanceerde, natuurlijke geluid te garanderen. De drivers van 40 mm gebruiken krachtige neodymium-magneten voor een fantastisch high definition-geluid met een breed dynamisch bereik, dat zelfs de kleinste details weergeeft.

 • Het onmiskenbaar pure en uiterst gedetailleerde unieke Fidelio-geluid

  Het onmiskenbaar pure en uiterst gedetailleerde unieke Fidelio-geluid

  De hoogwaardige precisiedrivers van 40 mm, de akoestische gesloten achterkant en het Bass Reflex-systeem zijn allemaal onderdelen van de uitgekiende Fidelio-geluidstechniek. De Fidelio F1-hoofdtelefoon produceert consistent een rijke bas, heldere hoge tonen en natuurlijke middentonen die samen het onmiskenbare en unieke Fidelio-geluid vormen.

 • Het Bass Reflex-systeem biedt een heldere, dynamische en uitgebalanceerde bas

  Het Bass Reflex-systeem biedt een heldere, dynamische en uitgebalanceerde bas

  Het hoofdtelefoonontwerp met gesloten achterkant maakt onderdeel uit van een Bass Reflex-systeem dat bestaat uit oordoppen met strategisch geplaatste openingen. Hiermee wordt de luchtdruk in de binnenste kamer geregeld, zodat het diafragma functioneert in een gecontroleerde omgeving voor optimale akoestische respons. In combinatie met de geluiddichte constructie wordt elk natuurlijk geluidsdetail geïsoleerd, wat een nauwkeurig en dynamisch basgeluid oplevert, zonder dat het ten koste gaat van de helderheid.

 • De gesloten achterkant houdt geluidsdetails binnen en ruis buiten

  De gesloten achterkant houdt geluidsdetails binnen en ruis buiten

  Uw Fidelio-hoofdtelefoon is voorzien van een akoestische afdichting die bestaat uit een speciaal ontworpen bandbarrière in de binnenste kamer. Deze voorkomt dat geluid onnodig verloren gaat en zorgt dat zelfs de kleinste geluidsdetails behouden blijven. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekend basgeluid, maar ook voor een intense beleving van alle superieure details van uw muziek, zonder verstoring uit de omgeving.

 • Afstandsbediening in het snoer voor eenvoudig schakelen tussen muziek en oproepen

  Afstandsbediening in het snoer voor eenvoudig schakelen tussen muziek en oproepen

  De Fidelio F1-hoofdtelefoons hebben een afstandsbediening en microfoon in het snoer. Zo kunt u gemakkelijk tussen uw muziek en oproepen schakelen. Blijf altijd verbonden met belangrijke mensen – en uw muziek.

 • Slank, licht en compact plat op te vouwen voor als u licht wilt reizen

  Slank, licht en compact plat op te vouwen voor als u licht wilt reizen

  De slanke, lichte en compacte Fidelio F1-hoofdtelefoon is plat opvouwbaar, zodat u hem gemakkelijk en eenvoudig kunt opbergen - ideaal voor onderweg.

 • Luxueuze oorkussens van memory foam voor langdurig draagcomfort

  Luxueuze oorkussens van memory foam voor langdurig draagcomfort

  De luxe, ademende oorkussens met memory foam van uw Fidelio-hoofdtelefoon zijn ontworpen voor langdurig draagcomfort. Het schuimrubber vormt zich niet alleen perfect naar de vorm van uw oor, maar het sluit ook de bastonen in en houdt omgevingsgeluid buiten. De buitenkant van het oorkussen bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van stof en synthetisch leer om druk op het oor en warmteophoping te verminderen, zodat uw hoofdtelefoon altijd uitstekend voelt en klinkt.

 • Aluminium en fijn leer voor een luxe uitstraling

  Aluminium en fijn leer voor een luxe uitstraling
 • Stijlvol etui van kunstsuède voor eenvoudig opbergen en beschermen

  Stijlvol etui van kunstsuède voor eenvoudig opbergen en beschermen
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in