DVD-recorder/videorecorder

  Bewaar uw videobanden uw leven lang op DVD

  Nu is er de alles-in-een recorder waarmee u zowel DVD's als videobanden kunt opnemen én afspelen! Dankzij i.LINK kunt u nu uw favoriete camcorderkopieën met een perfecte digitale beeld- en geluidskwaliteit naar DVD kopiëren.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bewaar uw videobanden uw leven lang op DVD

 • i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, vervoert alle digitale audio- en videosignalen via een enkele kabel, zonder verlies van beeld- of geluidskwaliteit. Met i.LINK Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

 • ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  Met het ShowView-systeem kunt u de videorecorder programmeren met alleen maar de ShowView-code - een nummer van maximaal negen cijfers (maar meestal minder) dat in de meeste TV-gidsen naast de programma's is weergegeven.

 • Direct Dubbing - neem video's eenvoudig op van VHS naar DVD

  De functie Direct Dubbing stelt de gebruiker in staat van de videoband op te nemen zonder ingewikkelde keuzes te hoeven maken in het menusysteem of met betrekking tot de in- en uitvoer van randapparatuur.

 • Tweevoudige media voor opnamen op zowel DVD+R/RW als DVD-R/RW

  DVD-recorders van Philips ondersteunen opnamen via 'tweevoudige media', wat inhoudt dat er opnamen kunnen worden gemaakt op DVD+R/RW- en DVD-R/RW-discs. U kunt elk van deze discs kopen, want de recorder kan hierop opnamen maken die volledig compatibel zijn met alle DVD-spelers.

 • Geschikt voor: MP3, WMA, JPEG, DivX 3.11/4.x/5.x/6

  De multi-formaat speler speelt bijna elk bestandsformaat af, waaronder MP3, WMA, JPEG en het populaire digitale-mediaformaat DivX, en zorgt voor een optimaal luister- en kijkplezier. Met DivX-weergave kunt u gecomprimeerde hoogwaardige DivX-videocontent afspelen en delen vanaf uw computer.

 • VPS/PDC neemt TV-programma's precies van begin tot eind op

  Met 'VPS' (Video Programming System) en 'PDC' (Program Delivery Control) regelt het TV-station het begin en de duur van de geprogrammeerde opname. Dit houdt in dat het opnameapparaat zichzelf op het juiste moment aan- en uitzet. Zelfs wanneer een voorgeprogrammeerd TV-programma eerder begint of later eindigt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in