DVD-recorder/videorecorder

  Bewaar uw VHS-banden uw leven lang op DVD

  Nu is er de alles-in-een speler waarmee u zowel DVD's als videobanden kunt opnemen én afspelen! Dankzij i.LINK kunt u nu uw favoriete camcordertapes met een perfecte digitale beeld- en geluidskwaliteit naar DVD kopiëren.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bewaar uw VHS-banden uw leven lang op DVD

 • i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK digitale invoer voor perfecte camcorderkopieën

  i.LINK, ook wel bekend als IEEE 1394 en FireWire, vervoert alle digitale audio- en videosignalen via een enkele kabel, zonder verlies van beeld- of geluidskwaliteit. Met i.LINK Digital Video-invoer kunt u uw homevideo's kopiëren met behoud van hun originele digitale beeldkwaliteit.

 • ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  Met het ShowView-systeem kunt u de videorecorder programmeren met alleen maar de ShowView-code - een nummer van maximaal negen cijfers (maar meestal minder) dat in de meeste TV-gidsen naast de programma's is weergegeven.

 • Direct Dubbing - neem video's eenvoudig op van VHS naar DVD

  De functie Direct Dubbing stelt de gebruiker in staat van de videoband op te nemen zonder ingewikkelde keuzes te hoeven maken in het menusysteem of met betrekking tot de in- en uitvoer van randapparatuur.

 • RGB-ingang voor de beste analoog-naar-digitaal opnamen vanaf een set-top box

  RGB Component Video is de interconnectienorm voor analoge video met de beste kwaliteit -- scherper dan S-Video en composiet video. DVD-recorders van Philips kunnen rechtstreeks opnemen van RGB-bronnen zoals satellietontvangers.

 • VPS/PDC neemt TV-programma's precies van begin tot eind op

  Met 'VPS' (Video Programming System) en 'PDC' (Program Delivery Control) regelt het TV-station het begin en de duur van de geprogrammeerde opname. Dit houdt in dat het opnameapparaat zichzelf op het juiste moment aan- en uitzet, zelfs wanneer een voorgeprogrammeerd TV-programma eerder begint of later eindigt.

 • Neem tot 6 uur op een enkelzijdige DVD+R/RW op

  Met DVD-recorders waarop de modus voor 6 uur opnemen beschikbaar is, kunt u tot zes uur video opnemen op een enkelzijdige DVD+R/RW.

 • Smart Chaptering voegt hoofdstukmarkeringen toe via i.Link

  Smart Chaptering herkent afgebroken scènes (veranderingen in datum en tijd) in het DV-origineel en zorgt ervoor dat de hoofdstukken in de DVD-kopie precies op volgorde staan.

 • Films: DVD, DVD+RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX en VHS-band

  De mogelijkheid om meerdere filmformaten af te spelen biedt u de mogelijkheid om de meeste discformaten en VHS-banden af te spelen voor volledige compatibiliteit en een maximaal kijkplezier.

 • Foto's: foto-CD (JPEG)

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal en comfortabel kijkplezier in uw huiskamer.

 • Muziek: CD, MP3-CD, CD-R/RW en Windows Media™ Audio

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal luisterplezier.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in