Zenit-bioscoopluidsprekers

  Zenit-bioscoopluidsprekers

  Omarm het uiterlijk en gevoel van Zen

  Ga voor pure eenvoud met de Philips Zenit-bioscoopluidsprekers en geniet van een natuurlijk, gebalanceerd geluid uit een ontwerp met moderne, authentieke materialen. Geniet optimaal van een sublieme ervaring dankzij slim kabelbeheer en draadloze achterluidsprekers. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 499,99 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Omarm het uiterlijk en gevoel van Zen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Zenit-bioscoopluidsprekers

5.1-kanaals luidspreker, subwoofer, Bluetooth® en NFC, HDMI 4K-2K CSS5530B/12 Soortgelijke producten zoeken

Omarm het uiterlijk en gevoel van Zen

Zonder gedoe met kabels en snoeren

 • HDMI 4K2K-doorgave voor genieten van Ultra HD-content

  HDMI 4K2K-doorgave voor genieten van Ultra HD-content

  HDMI 4K2K gebruikt de HDMI 1.4-standaard. Dit voegt ondersteuning toe voor Ultra High Definition (UHD) videomateriaal. Momenteel heeft dit betrekking op 4K, wat maximaal 4096 pixels breed en 2160 pixels groot is, of vier keer de grootte van een standaard 1080p HD-scherm. De term omvat een iets lagere 4K-resolutie van 3840 pixels breed en 2160 pixels hoog. Beide formaten worden ondersteund via HDMI 1.4. Dankzij 4K komen geavanceerde home cinema-systemen in dezelfde klasse als die wordt gebruikt in veel commerciële bioscopen. Deze standaard is geïntegreerd in de luidsprekers om de SoundBar klaar te maken voor de toekomstige groei van 4K-TV.

 • Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen

  Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen

  Koppel Bluetooth-apparaten gemakkelijk met één druk op de knop dankzij NFC-technologie (Near Field Communications). Tik op een NFC-smartphone of -tablet op het NFC-gebied van een luidspreker om de luidspreker in te schakelen, het koppelen via Bluetooth te starten en te beginnen met het streamen van muziek.

 • Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound

  Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound

  Een ingebouwde Dolby Digital-decoderbox zorgt ervoor dat er geen externe decoder meer nodig is door alle zes kanalen met audio-informatie te verwerken. Zo kunt u genieten van een Surround Sound-ervaring en een buitengewoon natuurlijk gevoel van sfeer en dynamisch realisme. Dolby ProLogic II biedt u vijf kanalen met Surround-verwerking vanaf elke stereobron.

 • Draadloos muziek van uw muziekapparaten streamen via Bluetooth

  Draadloos muziek van uw muziekapparaten streamen via Bluetooth
 • MTM-luidsprekers zorgen voor luid, natuurgetrouw geluid

  MTM-configuratie (midwoofer-tweeter-midwoofer) in alle hoofd- en satellietluidsprekers zorgt voor luid en natuurgetrouw geluid, ongeacht de luisterpositie. U geniet altijd van kristalhelder geluid zonder vervorming ongeacht waar u zit.

 • Subwoofer-reflector in de voet voor vloeiend klinkend geluid

  De conusvormige reflector in de voet zorgt voor een sterkere en diepere bas door geluid gelijkmatig over 360 graden te verspreiden. Het ontwerp voorkomt ook het dempende effect wanneer deze op tapijt wordt geplaatst.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in