• De vrijheid van een laptop, het gemak van een netwerk

  Draadloze notebookadapter

  CPWNA100/00 Soortgelijke producten zoeken

  De draadloze notebookadapter CPWNA100 integreert uw laptop of notebook in uw thuisnetwerk en biedt een snelheid van wel 108 Mbps

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De vrijheid van een laptop, het gemak van een netwerk

Breid uw draadloze netwerk uit

 • Met de software kunt u het apparaat binnen 3 minuten installeren

  De installatiewizard doorloopt de procedure stap voor stap en stelt onervaren PC-gebruikers in staat ingewikkelde apparatuur zelf te installeren.

 • Aan te sluiten op Wi-Fi-apparaten

  De WiFi-certificering garandeert de onderlinge communicatie tussen alle WiFi-producten. De WiFi-groep bestaat uit Philips, Microsoft, IBM, Dell en enkele andere ondernemingen die de industriële normen bepalen.

 • Hoogwaardige beveiliging

  Draadloze beveiliging via WiFi. In sommige gevallen hebt u alleen de technologieën WAP, WEP of Tkip nodig om draadloze gegevens te beveiligen. WEP is beschikbaar in encryptiemodi van 40-bit (ook wel 64-bit genoemd) of van 108-bit (ook wel 128-bit genoemd). De encryptie van 108-bit maakt gebruik van een langer algoritme, dat meer tijd kost om te decoderen en daarom meer veiligheid biedt dan de basisencryptie van 40-bit (64-bit).

 • Draadloze RF-communicatie op basis van open standaard IEEE802.11

  De WiFi-norm houdt in dat er geen kabels nodig zijn tussen PC's, de randapparaten en audio- en videoapparaten die in andere kamers zijn geplaatst.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in