Saeco AquaClean Kalk- en waterfilter

Voor espressomachines, Pas na 5000 kopjes ontkalken*, Verbetert de smaak van koffie CA6903/00 Soortgelijke producten zoeken
 • Tot 5000 kopjes zonder ontkalken*

  Saeco AquaClean

  Kalk- en waterfilter

  CA6903/00 Soortgelijke producten zoeken

  Dankzij het gepatenteerde AquaClean-waterfilter van Saeco hoeft u uw espressomachine pas na 5000 kopjes* te ontkalken. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 14,99 €
  21 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tot 5000 kopjes zonder ontkalken*

Met elk filter kunt u genieten van maximaal 625 koppen*!

 • Helder water optimaal gezuiverd dankzij de gepatenteerde doorstroming

  Dankzij de gepatenteerde doorstroming legt het water in het filter een langere weg af voordat het in uw volautomatische koffiezetapparaat komt. Zo wordt het water grondiger gezuiverd en hebt u heerlijke koffie.

 • Micro-poreus filter blokkeert onzuiverheden

  U kunt de kwaliteit van uw koffie aanzienlijk verbeteren door het water te ontdoen van kleine deeltjes. Het micro-poreuze filter voorkomt dat onzuiverheden het water besmetten, zodat elke kop koffie die u maakt vers, schoon en heerlijk is.

 • Verwijdert kalk op natuurlijke wijze dankzij ionenwisselingstechnologie

  De ionenwisselingstechnologie verwijdert kalk uit het water voordat het uw koffiezetapparaat binnengaat, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen. Als het filter tijdig op verzoek van de machine wordt vervangen, kunt u tot wel 625 koppen genieten voor elk filter*

 • Uw machine raakt niet verstopt dankzij het micro-poreuze filter

  Niets staat uw perfecte koffiemoment meer in de weg. Het micro-poreuze filter zorgt dat onzuiverheden uw volautomatische koffiezetapparaat niet bereiken, zodat de leiding schoon blijft en verstopping wordt voorkomen.

 • Wanneer u AquaClean activeert, wordt het ontkalkingsalarm gedeactiveerd

  AquaClean zorgt ervoor dat er alleen zuiver en gefilterd water in uw volautomatische koffiemachine stroomt, het ontkalkingsalarm wordt daarom automatisch gedeactiveerd. Vervolgens kunt u onbeperkt van de beste koffie genieten; pas na 8 keer het filter vervangen activeert de machine het ontkalkingsalarm weer. Let op: machines die zijn uitgerust met AquaClean hebben een sticker op het waterreservoir.

 • Activeer het filter moeiteloos met het Click&Go-systeem

  Activeer supersnel deze langdurige functie. Plaats gewoon uw AquaClean-filter in het waterreservoir van uw volautomatische Saeco-espressomachine, activeer het via de gebruikersinterface en u kunt genieten van de eerste van 5000 koppen zuivere koffie. En pas na 8 keer het filter vervangen activeert de machine het ontkalkingsalarm weer. Volautomatische espressomachines waarin het AquaClean-waterfilter kan worden gebruikt, hebben een sticker op het waterreservoir.

Alle specificaties bekijken
 • Het daadwerkelijke aantal kopjes is afhankelijk van gekozen koffievarianten en de patronen van afspoelen en schoonmaken.
 • Het daadwerkelijke aantal kopjes is afhankelijk van de gekozen koffievarianten en van het afspoelen en schoonmaken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in