Niet-gecategoriseerd

  LCD-touchzuil voor buiten

  Meer interactie met publiek buiten

  Toon uw publiek essentiële informatie of marketingboodschappen met een ongekende helderheid. Bovendien laat u met het interactieve touchscreen een nog diepere indruk achter bij uw klanten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD-touchzuil voor buiten

117 cm (46"), multimedia, Full HD BDT4651TO/02 Soortgelijke producten zoeken

Meer interactie met publiek buiten

met deze multitouchzuil voor buiten

 • 2 aanraakpunten

  Geniet van de interactiviteit van multitouchfunctionaliteit. Het combineert de voordelen van een sterker touchscreen met de multitouchbediening om veelzijdigere touchsoftware te gebruiken.

 • Capacitief touchscreen

  Dit capacitieve touchscreen heeft 5 mm gehard glas. Daarom is het ideaal voor openbaar gebruik en gemakkelijk om schoon te maken.

 • Weerbestendig

  De buitenzuil is het perfecte middel voor uw bewegwijzeringstoepassingen buiten. Nodig uw klanten uit of wijs de weg. Deze buitenzuil is in elke omgeving gemakkelijk te gebruiken. Het weerbestendige scherm verbergt uw apparatuur veilig en beschermt deze. Dankzij geïntegreerde koelings-, ventilatie- en verwarmingsvoorzieningen geschikt voor alle weersomstandigheden.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Onafhankelijk van software

  Onze touchscreens zijn niet gebonden aan specifieke software. U kunt daarom de meeste touchscreensoftwarepakketten op de markt gebruiken, zoals Windows XP/7 en Mac OS en Omnitapps - BMT1909/00. Verbinding via USB met een PC of laptop.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in