Niet-gecategoriseerd

  LCD-monitor

  Meer interactie met het publiek

  Toon essentiële informatie of marketingboodschappen met een ongekende helderheid met het BDL4251VM/04-scherm. Bovendien laat u met het interactieve touchscreen een nog diepere indruk achter bij uw klanten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Meer interactie met het publiek

met het 107 cm (42") touchscreen LCD-scherm

 • Ontworpen voor continu gebruik

  Ontworpen voor continu gebruik

  Omdat de economie nooit stilstaat, zijn onze signage displays ontworpen voor continu gebruik. Dankzij de superieure componenten, en de daaruit voortvloeiende hoge kwaliteit, bent u bij deze serie modellen verzekerd van volledige betrouwbaarheid, vierentwintig uur per dag.

 • 4 aanraakpunten

  Geniet van een interactieve ervaring met 4 aanraakpunten, ideaal wanneer meerdere gebruikers uw toepassing tegelijkertijd nodig hebben. De 4 aanraakpunten bieden een uiterst kosteneffectieve oplossing.

 • Optische touchimaging

  Door de vier camera's in elke hoek van het beeldscherm bent u verzekerd van een zeer precieze en snelle optische touchimaging. Het touchscreen reageert snel en accuraat, of u nu drukt met uw blote vinger, een vinger met handschoen, of een stylus van 4 mm.

 • Onafhankelijk van software

  Onze touchscreens zijn onafhankelijk van software. U kunt daarom de meeste touchscreen-software gebruiken die op dit moment beschikbaar is, zoals Windows XP/7 en Mac OS. Sluit via een USB aan op een PC of laptop. Kalibratie is niet nodig.

 • Full HD LCD-scherm, 1920 x 1080p

  Dit beeldscherm heeft een resolutie die wordt aangeduid als Full HD. De geavanceerde LCD-schermtechnologie zorgt voor een volledige High Definition breedbeeldresolutie van 1080 progressieve lijnen, elk met 1920 pixels. Hierdoor hebt u de beschikking over de best mogelijke beeldkwaliteit voor HD-ingangssignalen met maximaal 1080 lijnen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor een verbeterde kijkervaring.

 • Hoge helderheid voor scherpere beelden

  Geniet van een helderder beeld in gebieden met fel omgevingslicht, dankzij het 700-nit scherm. Uw publiek kan de betere beeldkwaliteit bewonderen op plekken zonder direct zonlicht, maar die toch helderder zijn dan gemiddeld, waardoor het kijkgenot wordt vergroot.

 • De helderheid wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht

  De weergave-instellingen worden aangepast aan het omgevingslicht, zonder dat de gebruiker hier iets aan hoeft te doen.

 • HDMI-ingang voor volledig digitale HD-verbinding in één kabel

  HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden geconverteerd, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en trillingsvrij. HDMI stemt met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met DVI-bronnen maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging.

 • Geavanceerde functie tegen inbranden

  Stilstaande beelden die lang op het scherm worden weergegeven, veroorzaken mogelijk een "spookeffect" of het inbranden van het LCD-scherm. Hoewel het inbranden van LCD-schermen niet permanent is, kunt u het beter voorkomen, vooral op plaatsen waar inhoud 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt weergegeven.

 • Optische IR-Touch

  Door het onzichtbare infraroodraster boven aan het scherm, kunt u genieten van een geweldige nauwkeurigheid en snelle reactietijden, zelfs wanneer u het scherm aanraakt met een vinger, handschoen of stylus. Zonder "ghost points".

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in