Niet-gecategoriseerd

LCD touch-informatiekiosk

  LCD touch-informatiekiosk

  Meer interactie met het publiek

  Toon uw publiek essentiële informatie of marketingboodschappen met een ongekende helderheid. Bovendien laat u met het interactieve touchscreen een nog diepere indruk achter bij uw klanten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD touch-informatiekiosk

107 cm (42"), multimedia, Full HD BDT4225EK/32 Soortgelijke producten zoeken

Meer interactie met het publiek

met de multi-user touch-informatiekiosk

 • 32 aanraakpunten

  Geniet van verbazingwekkende functionaliteit met de 32 aanraakpunten op dit touchscreen. Meer flexibiliteit en optimale prestaties in combinatie met uitstekende bediening voor ultieme in gebruikerinteractie.

 • Voldoen aan RoHS-normen voor een beter milieu

  Schermen van Philips worden zo ontworpen en geproduceerd dat ze voldoen aan de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances). Deze normen beperken het gebruik van lood en andere giftige bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

 • HDMI-ingang

  HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden geconverteerd, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en trillingsvrij. HDMI stemt met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met DVI-bronnen, maar kan ook digitale audio aan. HDMI maakt gebruik van HDCP-kopieerbeveiliging.

 • Kioskhoogte en hoek voor ergonomisch gebruik

  Het Multi-user touchscreen van deze kiosk is in een hoek van 45 graden geplaatst voor ergonomisch gebruik. De kolom is afsluitbaar en heeft ruimte voor een krachtige PC.

 • Infrarood touchscreen

  Door het onzichtbare infraroodraster boven aan het scherm, kunt u genieten van een geweldige nauwkeurigheid en snelle reactietijden, zelfs wanneer u het scherm aanraakt met een vinger, handschoen of stylus. Zonder "ghost points".

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Onafhankelijk van software

  Onze touchscreens zijn niet gebonden aan specifieke software. U kunt daarom de meeste touchscreensoftwarepakketten op de markt gebruiken, zoals Windows XP/7 en Mac OS en Omnitapps - BMT1909/00. Verbinding via USB met een PC of laptop.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in