Niet-gecategoriseerd

LCD-monitor

  LCD-monitor

  Een complete 3D-ervaring

  Breng uw boodschap over in schitterend 3D, met uitstekende beeldkwaliteit waar geen speciale bril voor nodig is. De 28 weergaven bieden ongelofelijke beelden die uw publiek zullen verbazen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD-monitor

107 cm (42"), Autostereoscopisch 3D, Full HD BDL4251VS/00 Soortgelijke producten zoeken

Een complete 3D-ervaring

zonder dat u een speciale bril nodig hebt

 • Autostereoscopisch 3D

  Autostereoscopisch 3D

  Dankzij het autostereoscopische 3D-effect kunt u zonder speciale bril van verbluffende 3D-beelden genieten. Lenticulaire technologie geeft het beeld een uitstekende helderheid en diepte, waardoor uw 3D-beleving nog realistischer en aangenamer wordt.

 • Ontworpen voor continu gebruik

  Ontworpen voor continu gebruik

  Omdat de economie nooit stilstaat, zijn onze signage displays ontworpen voor continu gebruik. Dankzij de superieure componenten, en de daaruit voortvloeiende hoge kwaliteit, bent u bij deze serie modellen verzekerd van volledige betrouwbaarheid, vierentwintig uur per dag.

 • 3D-inhoudsvisualisatie

  Er worden softwareprogramma's bij het scherm geleverd, zodat u 3D-inhoud kunt afspelen en de visualisatieparameters voor 3D en 2D kunt bedienen. De werkelijke 3D-inhoud kan via aansluitingen worden gemaakt. Deze zijn beschikbaar voor populaire softwarepakketten voor 3D-animatie. Bestaande 2D- of stereo-inhoud kan worden omgezet in de 2D-plus-diepte-indeling. De 2D-plus-diepte-indeling is compatibel met bestaande compressieprogramma's, omdat de extra bandbreedte van de diepte smal is.

 • 3D-systeemoplossing

  De systeemoplossing is ontworpen om inhoud/concepten uit de 2D-wereld optimaal te hergebruiken. De belangrijkste rol hierbij speelt de 2D-plus-diepte-indeling. Deze indeling zorgt ervoor dat het maken van inhoud en inhoudvisualisatie is losgekoppeld. De weergavekern in autostereoscopische 3D-schermen ondersteunt de unieke Declipse-beeldindeling waardoor er een echt 3D-effect ontstaat.

 • 3D- en 2D-scherm met tweevoudige functie

  Het scherm kan in verschillende toepassingen worden gebruikt, omdat het zowel in 2D- als 3D-modus kan worden bediend. Het scherm met 4K UHD-resolutie zorgt voor een fantastische beeldkwaliteit en een echte kleurenweergave in 2D- en 3D-modus. De geïntegreerde weergavekern biedt inhoudontwerpers en eindgebruikers volledige controle over de kwaliteit en diepte-effecten van het beeld.

 • Slimme uitsparing in achterzijde voor een kleine PC

  Professionele PC's maken onderdeel uit van de meeste Public Signage-installaties. Ze maken het display echter vaak dieper en leiden tot extra kabels. Daarom hebben wij dit display ontworpen, met een handig opbergvak aan de achterzijde dat ideaal is voor een professionele kleine PC. Bovendien is het kabelbeheersysteem een geweldige oplossing voor het netjes opbergen van kabels en geeft het een professioneel uiterlijk.

 • Stijlvolle vormgeving met een smalle rand

  Dankzij de smalle rand heeft dit scherm een stijlvolle uitstraling en is het overal op zijn plek. Het ontwerp is bovendien ideaal voor een matrixvideomuur.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Full HD LCD-scherm, 1920 x 1080p

  Dit beeldscherm heeft een resolutie die wordt aangeduid als Full HD. De geavanceerde LCD-schermtechnologie zorgt voor een volledige High Definition breedbeeldresolutie van 1080 progressieve lijnen, elk met 1920 pixels. Hierdoor hebt u de beschikking over de best mogelijke beeldkwaliteit voor HD-ingangssignalen met maximaal 1080 lijnen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor een verbeterde kijkervaring.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in