Home cinema sound
5.1.2-kanaals draadloze subwoofer, SoundBar-luidspreker
NIEUW

Fidelio SoundBar-luidspreker

5.1.2-kanaals draadloze subwoofer, Dolby Atmos®, Ambisound-technologie, Bluetooth® aptX, AAC en NFC B8/12 Soortgelijke producten zoeken
 • Stap binnen in een nieuwe dimensie

  Fidelio

  SoundBar-luidspreker

  B8/12 Soortgelijke producten zoeken

  Ontdek het nieuwe home cinema-geluid met de Philips Fidelio B8. Dolby Atmos® en Ambisound-technologie verbeteren de geluidservaring door een hoogtedimensie toe te voegen, waardoor er 3D-geluid ontstaat dat u meevoert naar een nieuwe audiovisuele realiteit. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 999,99 €
  21 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Stap binnen in een nieuwe dimensie

Ontdek 3D-bioscoopgeluid met Dolby Atmos®

 • 5.1.2-meerkanaals geluid voor echt meeslepend Surround Sound

  5.1.2-meerkanaals geluid voor echt meeslepend Surround Sound

  Philips Fidelio B8 is een 5.1.2-meerkanaals SoundBar met in totaal 18 luidsprekers (10 uiterst gevoelige racetrackdrivers en 8 zachte dome-tweeters) voor geweldig geluid in een slanke vorm. Naast de traditionele 5.1 zijn er twee extra gepatenteerde omhoog gerichte luidsprekers (3 racetrackdrivers en 2 tweeters per speaker) die het geluid met een speciaal berekende hoek naar het plafond richten, waardoor het geluid een extra dimensie krijgt. Door Dolby Atmos® en Philips Ambisound-technologie levert de B8 een overweldigende 3D-ervaring.

 • Met Dolby Atmos® krijgt u echt het gevoel dat er dingen boven uw hoofd gebeuren

  Met Dolby Atmos® krijgt u echt het gevoel dat er dingen boven uw hoofd gebeuren

  Dolby Atmos® voegt een extra dimensie toe — een nieuw gevoel van hoogte zodat u helemaal kunt opgaan in de actie. Er wordt een levensechte 3D-sfeer gecreëerd, waardoor u objecten boven u kunt horen bewegen. Deze geavanceerde Surround Sound-technologie maakt alles helder, vol, gedetailleerd en diepzinnig. Dialoog tot stille scénes tot spectaculaire actie hoort u in adembenemende geluidskwaliteit. Het komt allemaal samen in geluid dat zorgt voor een krachtige, bijzondere ervaring. Prikkel uw zintuigen en inspireer uw emoties.

 • Ambisound-technologie voor een brede Surround Sound-ervaring

  Ambisound-technologie voor een brede Surround Sound-ervaring

  Philips Ambisound levert een fantastische meerkanaals Surround Sound-ervaring uit de stijlvolle SoundBar. Dit zorgt voor een meeslepende 5.1-geluidservaring. Het maakt hierbij niet uit waar u zich in de ruimte bevindt en wat de vorm en de grootte van de ruimte is. Ook hebt u geen last van rommel van meerdere luidsprekers en kabels. Ambisound levert een echt meeslepend en groter geluidseffect door het gecombineerde effect van het psycho-akoestische fenomeen, arrayverwerking en de precieze plaatsing van de driver.

 • Speciaal middenkanaal voor echt heldere spraak

  Speciaal middenkanaal voor echt heldere spraak

  Voor de meeste SoundBars wordt het middenkanaal teruggebracht naar 2.1-kanaals. Hierdoor zijn stemmen niet zo duidelijk. Philips Fidelio B8 heeft 2 speciale drivers voor het middenkanaal. Elk heeft een eigen versterker, die aparte geluidssignalen verwerken. Door het geluid nauwkeurig te verwerken is het mogelijk om een groter klankbereik te creëren dan wanneer de drivers hetzelfde signaal verwerken. U kunt hierdoor de dialogen helder horen en makkelijk volgen als u films en TV-programma's kijkt. Hetzelfde geld voor het nieuws.

 • Eersteklas zachte dome-tweeters voor kristalhelder hoge tonen

  Eersteklas zachte dome-tweeters voor kristalhelder hoge tonen

  Eersteklas zachte dome-tweeter zorgt voor een vloeiender geluid van hoge frequenties zonder vervorming. Zuivere hoge tonen met een bredere verspreiding. De Philips Fidelio B8 heeft 2 tweeters die in een hoek van 45 graden worden geplaatst en hoge frequenties naar de zijkanten sturen, waardoor het klankbereik ook wordt vergroot voor de hoge frequenties. De combinatie van de aan de voorkant geplaatste drivers, de in een hoek geplaatste tweeters en de eigen verwerking van Philips heet Ambisound, waardoor B8 zorgt een groter geluidseffect creëert.

 • Slank en hoogwaardig ontwerp dat bij elke televisie past

  Slank en hoogwaardig ontwerp dat bij elke televisie past

  Met superieure aandacht voor detail en innovatieve technologie weet deze soundbar luisteraars te boeien en verrassen. Het rechte, elegante design heeft een hoogwaardige afwerking. De SoundBar is slechts 52 mm dik en ziet er slank en gestroomlijnd uit onder de televisie. Het product is gemaakt van authentieke materialen — het hoogwaardige metalen rooster aan de bovenkant en voorzijde is gemaakt uit één stuk voor een gevoel van eenheid. Dun gesneden aluminium toets. Elk details was belangrijk bij het ontwerp van dit product.

 • HDMI 4K2K-doorgave voor genieten van Ultra HD-content

  HDMI 4K2K-doorgave voor genieten van Ultra HD-content

  HDMI 4K2K gebruikt de HDMI 1.4-standaard. Dit voegt ondersteuning toe voor Ultra High Definition (UHD) videomateriaal. Momenteel heeft dit betrekking op 4K, wat maximaal 4096 pixels breed en 2160 pixels groot is, of vier keer de grootte van een standaard 1080p HD-scherm. De term omvat een iets lagere 4K-resolutie van 3840 pixels breed en 2160 pixels hoog. Beide formaten worden ondersteund via HDMI 1.4. Dankzij 4K komen geavanceerde home cinema-systemen in dezelfde klasse als die wordt gebruikt in veel commerciële bioscopen. Deze standaard is geïntegreerd in de luidsprekers om de SoundBar klaar te maken voor de toekomstige groei van 4K-TV.

 • Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

  Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

  Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

 • Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen

  Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen

  Koppel Bluetooth-apparaten gemakkelijk met één druk op de knop dankzij NFC-technologie (Near Field Communications). Tik op een NFC-smartphone of -tablet op het NFC-gebied van een luidspreker om de luidspreker in te schakelen, het koppelen via Bluetooth te starten en te beginnen met het streamen van muziek.

 • Krachtige 220 W draadloze subwoofer voor diepe en donderende bas

  Philips Fidelio B8 wordt geleverd met een krachtige 220 W draadloze subwoofer met een omlaag gerichte driver van 8-inch voor een sterke bas. De Conusvormige reflector in de voet voorkomt demping als de subwoofer op tapijt wordt geplaatst en verbetert een sterkere en diepere bas door geluid met lage frequenties gelijkmatig over 360 graden te verspreiden. Haal het beste uit elke beat dankzij de omlaag gerichte draadloze subwoofer die de diepste bastonen gelijkmatig over de kamer verspreid — waar u deze ook plaatst.

 • Dolby TrueHD en DTS voor een geweldige Surround Sound

  Stap over op digitaal en haal het meeste uit uw muziek en films. Dolby TrueHD en DTS Digital Surround zorgen voor het zuiverste geluid van de bron. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel. Zo hoort u wat de makers willen dat u hoort. Dolby Digital en DTS Digital Surround verbeteren digitale muziek en video's door deze krachtiger te maken, zodat u een overweldigende Surround Sound krijgt.

 • Dubbele HDMI-ingang voor de beste Atmos®-ervaring en beeldkwaliteit

  HDMI-aansluitingen zijn essentieel voor de beste Atmos®-ervaring en beeldkwaliteit. De Philips Fidelio B8 beschikt over twee HDMI-ingangen zodat u bij het aansluiten van uw video bronnen zoals Blu-ray-spelers of gameconsole rechtstreeks kunt aansluiten op de SoundBar. Uw SoundBar maakt vervolgens verbinding met uw TV via één HDMI ARC-uitgang om te zorgen voor een meer eenvoud en gebruiksgemak.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in