Draagbare CD-speler

  Plat en schokbestendig

  Op zoek naar een CD-speler met fantastische functies en een ultracool uiterlijk? Dan is de AX3303 het helemaal. Deze platte en ultramoderne speler heeft een unieke behuizing met optische effecten en is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor nog meer plezier.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Plat en schokbestendig

 • Digital Dynamic Bass Boost voor optimale bas bij elk volume

  Digital Dynamic Bass Boost voor optimale bas bij elk volume

  Digital Dynamic Bass Boost is een intelligente bass booster die een maximale basversterking geeft. Bij een hoog volume levert dat geen geluidsvervorming op en bij een laag volume wordt niet ingeleverd op de lage basfrequenties. Technologisch geavanceerde elektronica houdt continu het volume en de bas in de gaten en stelt beide heel nauwkeurig af om vervorming te voorkomen. Zo wordt een geoptimaliseerde bas verkregen. Met Digital Dynamic Bass Boost kunt u genieten van ongehoorde basweergave, ongeacht het geluidsvolume.

 • 45 seconden ESP™

  Electronic Skip Protection is een handige functie waarmee u voorkomt dat muziek overslaat als uw CD-speler schokken ondervindt tijdens het joggen of wanneer u onderweg bent. Apparaten met Electronic Skip Protection hebben een intelligente elektronische buffer die de inhoud van de disc en de draaisnelheid van de laser automatisch aanpast en zo zorgt voor ongestoord luisterplezier.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in