Draagbare radio

  Draagbare radio

  Geniet van uw favoriete radioprogramma's

  Compacte draagbare radio met extra groot, eenvoudig af te lezen LCD-scherm en 40 voorkeurzenders op FM/MW/SW/LW. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van uw favoriete radioprogramma's

toegang tot 40 voorkeurzenders met één druk op de knop

 • Het Bass Reflex-luidsprekersysteem biedt een diep en krachtig basgeluid

  Het Bass Reflex-luidsprekersysteem biedt een diep en krachtig basgeluid

  Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een compact luidsprekerboxsysteem met een diepe bas. Het verschil met een conventioneel luidsprekerboxsysteem is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepere gecontroleerde bas en minder vervorming. De lucht in de baspijp resoneert en gaat vibreren als een conventionele woofer. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een hele nieuwe dimensie van diepe bas op.

 • Groot verlicht LCD-scherm voor een betere weergave bij weinig licht

  Groot verlicht LCD-scherm voor een betere weergave bij weinig licht

  Dankzij het verlichte LCD-scherm ziet u alle belangrijke informatie en bedieningsopties ook bij weinig licht in één oogopslag.

 • MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

  MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

  Met MP3 Link-connectiviteit kunt u MP3-bestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. MP3 Link is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

 • Ingebouwde klokfunctie

  Een ingebouwde klok geeft nauwkeurig de tijd weer. Als de radio is uitgeschakeld, wordt het klokdisplay weergegeven voor nog meer gemak.

 • Stereogeluidssysteem voor meer muziekplezier

  Dit Philips-stereogeluidssysteem ontvangt stereo-uitzendingen voor hoogwaardige prestaties met opwindend en levensecht geluid via dubbele luidsprekers.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in