PhotoFrame

  Deel uw herinneringen

  Hoeveel digitale foto's staan er op uw PC? Bekijk, deel, orden en beleef uw herinneringen opnieuw met het Philips Photo Frame, de gemakkelijkste manier om uw digitale foto's zonder PC in ongelofelijke kwaliteit te bekijken. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

PhotoFrame

20, 3 cm (8") LCD-scherm, Beeldverhouding 4:3 8FF3CDW/00 Soortgelijke producten zoeken

Deel uw herinneringen

 • Beeldformaat voor optimale storingsvrije weergave, 4:3

  Het digitale Philips PhotoFrame zorgt ervoor dat uw foto wordt weergegeven in de verhouding 4:3 voor de beste kijkervaring.

 • Extra SD-kaartsleuf om al uw herinneringen te kunnen bewaren

  Uw Philips PhotoFrame is uitgerust met een extra SD-kaartsleuf, zodat u de opslagruimte op uw PhotoFrame flink kunt uitbreiden om al uw herinneringen te kunnen bewaren. Hierdoor beschikt u over een nagenoeg onbeperkte opslagcapaciteit om uw dierbare momenten en andere foto's te herbergen. En dankzij de Memory Card Manager van Philips kunt u gemakkelijk foto's kopiëren van en naar de verschillende soorten geheugenkaarten.

 • Automatische foto-oriëntatie om staande of liggende modi te selecteren

  Automatische herkenning van staande/liggende foto's heeft een sensor die de oriëntatie van PhotoFrame herkent en elke foto op de juiste wijze weergeeft.

 • Leef u uit met Collage Pro: maak automatisch collages of bewerk ze zelf

  Herinnert u zich nog hoeveel plezier u vroeger had als u met uw foto's bezig was door er leuke collages van te maken? Collage Pro is een unieke en geavanceerde functie van het digitale Philips PhotoFrame. Net als met andere digitale Philips PhotoFrames met een functie voor het maken van collages, kunt u automatisch diapresentaties weergeven van uw collages (willekeurige weergave). Met Collage Pro kunt u ook zelf collages maken en bewerken. U kunt ook gemakkelijk een collage maken van meerdere bronnen, zoals een SD-kaart of USB-stick.

 • imagen Pro voor scherpe, levendige en natuurlijke huidskleuren

  De unieke imagen-fotoverbeteringstechnologie van Philips analyseert uw foto's automatisch om de kleuren te verbeteren en aan te passen voor een optimaal contrast. imagen Pro biedt een nog geavanceerdere fotoverbetering en combineert de 3 essentiële elementen van imagen om de kleuren nauwkeuriger weer te geven, de kleurdiepte te optimaliseren en het contrast dynamisch te verbeteren. Bovendien zorgt imagen Pro voor natuurlijkere huidskleuren, scherpere beelden en een trillingsvrije weergave van foto's, wat erg belangrijk is voor stilstaande beelden.

 • Gebruiksvriendelijke PC-software om uw foto's over te brengen door middel van slepen en neerzetten

  U kunt uw Philips PhotoFrame gemakkelijk aansluiten op uw computer met een USB-kabel. De PhotoFrame Manager is gebruiksvriendelijke software met een sleepfunctie waarmee u uw foto's gemakkelijk van uw computer naar uw PhotoFrame kunt verslepen. Het is echt eenvoudig! Bovendien kunt u met de software uw foto's gemakkelijk bewerken door in of uit te zoomen of de foto's bij te snijden. U kunt de bewerkingen die u hebt uitgevoerd zelfs eerst bekijken voordat u de foto's overbrengt naar uw PhotoFrame.

 • Voeg een nieuwe glans toe aan oude herinneringen met RadiantColor

  RadiantColor is een exclusieve technologie van Philips voor het weergeven van kleinere foto's in de optimale beeldverhouding van 4:3 door de kleuren door te laten lopen van de randjes van een foto (die net geen volledig scherm vult) naar de zijden van het scherm, waardoor zwarte balken en vervorming van het beeldformaat worden voorkomen.

 • Voorzijde van echt hout met een natuurlijke structuur, past perfect bij uw interieur

  Heel wat digitale fotolijsten op de markt hebben helaas een niet al te stijlvolle vormgeving en zien eruit als een gadget. Het gevolg is dat ze erg uit de toon vallen in uw interieur. Philips biedt echter een PhotoFrame met een voorzijde van echt hout met een warme kleur en een natuurlijke structuur. Het hout past perfect bij het sobere en fraaie ontwerp van de achterzijde. Het komt uitstekend tot zijn recht in uw interieur en vormt een verrijking voor elke ruimte!

 • Maak albums en diapresentaties, en beheer uw foto's

  Met Smart Album kunt u albums maken en beheren. Tevens kunt u overgangseffecten instellen op uw fotopresentatie en deze effecten aanpassen.

 • Stroom besparen met een automatische dimmer die omgevingslicht detecteert

  Smart Power Pro is een sensor die de lichtomstandigheden in de omgeving registreert en op basis hiervan het PhotoFrame automatisch in- en uitschakelt. Zo wordt uit zorg voor het milieu minder energie verbruikt en bespaart u bovendien tot één derde van de energiekosten van uw PhotoFrame. En wat dit nog fantastischer maakt, is dat het allemaal automatisch gebeurt!

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in