Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

Spaarlamp met zacht en gloedvol licht

U hoeft geen genoegen meer te nemen met hard, onaantrekkelijk licht. Softone-spaarlampen geven een zacht licht dat aangenaam is voor uw ogen. U kunt uit allerlei lichteffecten kiezen, van inspirerend fris licht om bij te werken tot warm licht voor ontspanning.

Alle specificaties bekijken

Productkenmerken

  • Geeft een zacht, diffuus licht dat aangenaam is voor uw ogen

    Op volle, gelijkmatige sterkte geven deze Philips-lampen een diffuus lichteffect dat niet fel is of schittert.

  • Ziet eruit als een standaardlamp

    Is qua vorm, afmetingen en uiterlijk identiek aan een standaardlamp en past precies.

  • Bespaart tot 78% energie en gaat 10 jaar mee

    Bespaar tot 78% energie in vergelijking met een standaardlamp. Deze spaarlamp van Philips betaalt zichzelf terug en gaat 10 keer zo lang mee. Verlaag uw energierekening en begin nu met besparen.

* Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het breken van een lamp invloed heeft op uw gezondheid. Als een lamp breekt, ventileert u de kamer gedurende 30 minuten en ruimt u de scherven op, liefst met handschoenen aan. Doe ze in een gesloten plastic zak en bied deze aan bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. Gebruik geen stofzuiger.
* * Compacte TL-lampen moeten worden behandeld als bijzonder afval en moeten worden aangeboden bij de plaatselijke afvalverwijdering voor recycling. De Europese verlichtingsindustrie heeft een infrastructuur opgezet voor het recyclen van kwik, andere metalen, glas enz.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in