voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus7601_12/65pus7601_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  Ultraslanke 4K-TV met Android TV™

  Ultraslanke 4K LED-TV met Android TV

  Een genot voor uw zintuigen. De Philips 7600-serie gebruikt intelligente lokale helderheidszones in het scherm voor diepe zwarttinten en stralende kleuren die van het scherm springen. En met HDR geniet u van een kijkervaring zoals de regisseur het heeft bedoeld. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 2.999,99 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Ultraslanke 4K LED-TV met Android TV

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

7000 series Ultraslanke 4K-TV met Android TV™

164 cm (65"), 4K Ultra HD-LED TV, Quad Core, 16 GB (uitbreidbaar), DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 65PUS7601/12 Soortgelijke producten zoeken

De 7601-serie

Door EISA verkozen tot Europa's beste koop-TV met een groot scherm van 2016-2017

Ultraslanke 4K LED-TV met Android TV

met driezijdig Ambilight

 • Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt

  Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm breder en uw kijkervaring meeslepender door aan drie kanten van de TV een extra brede gloed op de muur uit te stralen. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in, voor een buitengewone kijkervaring.

 • 4K Ultra HD is ongeëvenaard

  Een Ultra HD-TV heeft vier keer de resolutie van een conventionele Full HD-TV. Met meer dan 8 miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolutie Upscaling-technologie zien de beelden er beter uit, ongeacht de originele content. Geniet van verbeterde scherpte, een grotere diepteweergave, superieur contrast, vloeiende, natuurlijke bewegingen en perfecte details.

 • Ontketen de kracht van Quad Core en geïntegreerd Android

  De Philips Quad Core-processor complementeert de kracht van Android voor een spannende game-ervaring. En met Android op uw TV kunt u supersnel, super-intuïtief en met superveel plezier navigeren, apps starten en video's afspelen.

 • Bekroonde Micro Dimming Premium voor briljant contrast

  Bekroonde Micro Dimming Premium voor briljant contrast

  Micro Dimming Premium analyseert het beeld in 6400 verschillende zones om elk segment van Direct LED-achtergrondverlichting te beheren en optimaliseren. Hierdoor kunt u genieten van een levensecht beeld met het contrast van ongelooflijk diepe zwarttinten en heldere wittinten.

 • High Dynamic Range brengt het beeld tot leven

  High Dynamic Range brengt het beeld tot leven

  High Dynamic Range (HDR) zorgt voor een geheel andere visuele ervaring. Dankzij aanzienlijk meer helderheid en ongeëvenaard contrast komt entertainment voor uw ogen tot leven. Dit is meer dan alleen diepere zwarttinten en betoverende kleuren. Het is een voller palet van rijke nieuwe kleuren die eerder niet konden worden weergegeven. Bereid u voor op een visuele ervaring waar u helemaal in op zult gaan.

 • Perfect Pixel Ultra HD voor de ultieme beeldkwaliteit

  Perfect Pixel Ultra HD voor de ultieme beeldkwaliteit

  Met onze bekroonde UHD-beeldkwaliteit als basis hebben we High Definition-beeldkwaliteit naar een compleet nieuw niveau getild. De geavanceerde beeldverwerkingssoftware van onze Perfect Pixel Ultra HD Engine zet uw beeld om in helder 4K Ultra HD-resolutie. Zo kunt u genieten van het diepste zwart, het helderste wit, de meest levendige kleuren met natuurlijke huidtinten en het meest vloeiende haarscherpe beeld — altijd en vanaf elke bron.

 • De Double Ring-technologie van Philips voor een volle en krachtige bas

  De Double Ring-technologie van Philips voor een volle en krachtige bas

  De Double Ring-technologie van Philips biedt meer beweging van de luidsprekers in de subwoofers. En meer beweging betekent meer bas! Zo geniet u van een sterk, rijk basgeluid, zelfs in een slanke TV.

 • Google Play Store en de Philips app-gallery: verder kijken dan TV

  Google Play Store en de Philips app-gallery: verder kijken dan TV

  De Google Play Store en de Philips app-gallery bieden meer dan het gewone aanbod TV-programma's en brengen u een grote online collectie van films, TV, muziek, apps en games. Dankzij het uitbreidbare geheugen van 16 GB is er voldoende ruimte om al uw favoriete inhoud op te slaan en meer apps te installeren.

 • Slanke aluminium klemstandaarden voor een eersteklas lichtgewicht look

  Ieder mooi kunstwerk heeft zijn eigen ezel nodig. En net als ieder mooi kunstwerk moet uw nieuwe Philips-TV op een waardige manier worden getoond. Ons ontwerpteam heeft deze slanke aluminium klemstandaarden speciaal ontwikkeld voor dit model. De standaarden onderstrepen de lichtheid en de slanke constructie van deze krachtige TV.

 • Hoor elk detail met DTS eersteklas geluid

  Geweldige TV-luidsprekers vereisen een krachtige verwerkingsprocessor die de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent behoudt. De DTS Premium-suite is ontworpen om te kunnen leveren wat consumenten mogen verwachten van hoogwaardige geluidsverwerking: meeslepende Surround Sound met diepe, volle bastonen en kristalheldere dialogen, ook op een maximaal volumeniveau. Zonder schommelingen, kraken, of vervorming.

Alle specificaties bekijken
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • Het aanbod aan Android-app's verschilt per land. Ga voor meer informatie naar uw plaatselijke Google Play Store.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Aanbod van Cloud gaming is afhankelijk van gameproviders.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.
 • Google Cast-functionaliteit is onderhevig is aan Google Cast-apps en -apparaten. Ga voor meer informatie naar de Google Cast-productpagina.
 • Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model, provider en land, smart device-model en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Het aanbod van Smart TV-apps verschilt per TV-model en land. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/smarttv.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • MultiRoom Client en Server ondersteunt alleen ongecodeerde digitale programma's.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in