Cinema 21:9

LCD-TV

  Wi-Fi

  Cinema 21:9

  LCD-TV

  Elke avond een nieuwe première

  Laat u overweldigen door Blu-ray-films of HDTV op het ultrabrede TV-scherm van 142 cm (56"). Met de Philips Cinema 21:9 LCD-TV, die de exacte 21:9-verhouding (2,39:1) van originele films heeft, is het werkelijk of u in de bioscoop zit. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Cinema 21:9 LCD-TV

142 cm (56"), Full HD 1080p, digitale TV 56PFL9954H/12 Soortgelijke producten zoeken

Elke avond een nieuwe première

in 21:9-formaat met Ambilight

 • Ambilight Spectra 3 voor een meeslepende kijkervaring

  Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring met Ambilight Spectra 3. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm nog groter door het projecteren van een gloed vanaf de achterkant van het scherm op de muur. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid aan van het licht dat de TV omringt, zodat dit past bij het beeld. Dit zorgt voor een overweldigende kijkervaring. Met Ambilight Spectra 3 komen films pas echt tot leven!

 • Philips Net TV met Wi-Fi voor populaire onlinediensten op uw TV

  Ervaar een groot aantal onlinediensten met Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en andere onlinecontent. Sluit uw home cinema rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

 • Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

 • 200 Hz Clear LCD*, responstijd van 1 ms: uitstekende weergave van bewegende beelden

  Geniet van zeer scherpe beeldweergave. Het 200 Hz Clear LCD van Philips verlaagt de responstijd van LCD-TV's naar een ongelooflijke 1 ms, dus zelfs bij de snelste achtervolgingsscène wordt u overrompeld door de actie in plaats van dat u wordt afgeleid door de uitgerekte vormen.

 • 21:9-bioscoopformaat, geen zwarte balken boven en onder

  21:9-bioscoopformaat, geen zwarte balken boven en onder

  De meeste TV's hebben een beeldverhouding van 16:9 (of 1,78:1) en een resolutie van 1080p Full HD. Grote Hollywoodfilms worden doorgaans echter gefilmd in het formaat: 2,39:1. De beeldverhouding van de nieuwe Philips Cinema 21:9-TV's zijn helemaal afgestemd op het beeldformaat dat oorspronkelijk door de regisseur is gebruikt. Het maakt dus niet uit naar welke film u kijkt, want u krijgt altijd de oorspronkelijke beeldverhouding zonder zwarte balken.

 • Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke beelden, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen bij alles wat u kijkt. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van storingen en ruis in alle inhoudsbronnen, van multimedia tot standaard-TV.

 • Full HD LCD-scherm met een resolutie van 2560 x 1080p

  Geniet van de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Full HD-bronnen, zoals HDTV-uitzendingen of Blu-ray op uw Cinema 21:9. Het unieke filmformaatscherm heeft een resolutie van 2560 x 1080p, net als het 21:9-beeldformaat van het scherm.

 • Bekijk de meest uiteenlopende internetvideo's van YouTube en andere sites

  Net TV biedt u een uitgebreide selectie video's van YouTube en andere videowebsites. De video's zijn aangepast aan uw TV-scherm, dus kunt u op uw gemak genieten van onlinevideo's van optimale kwaliteit.

 • DLNA PC-netwerkaansluiting voor het bekijken van video's op uw computer

  Met de DLNA PC-netwerkaansluiting kunt u video's en afbeeldingen bekijken en naar muziek luisteren op uw PC

 • MPEG4 HDTV-ontvangst via DVB-T- en DVB-kabeltuner*

  Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Met HDTV kunt u High Definition terrestrial uitzendingen ontvangen via de ingebouwde tuner die geschikt is voor DVB-T- en DVB-kabelsignalen voor zowel MPEG-2- als MPEG-4-formaat. Ook zonder set-top box zult u genieten van een uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • 200 Hz Clear LCD geeft 200 scènes per seconde weer dankzij een combinatie van de geavanceerde 100Hz-technologie en de 'backlight scanning' met een dutycycle van 50%.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund
 • DVB-C alleen in bepaalde landen en voor bepaalde aanbieders. De meest recente informatie vindt u op het typeplaatje van de TV.
 • Het serviceaanbod voor Net TV verschilt per land en is afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in