Eco Smart LED-TV

  Ontworpen met het oog op de toekomst

  De Philips Econova 46PFL6806 ECO Smart LED-TV, die door EISA is bekroond tot Europese groene TV 2011-2012, biedt heldere, levendige Full HD-beelden en een authentiek geluid. Met Smart TV wordt browsen en films downloaden kinderspel. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontworpen met het oog op de toekomst

Energieklasse A++

 • Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Deze Full HD LED-TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Met 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) worden actiebeelden haarscherp en glashelder weergegeven. De nieuwe PMR-norm van Philips drukt het visuele effect uit van de combinatie van de hoogste vernieuwingsfrequentie, HD Natural Motion en een unieke verwerkingsformule. Het resultaat? Ongekend scherpe bewegingen, hoe snel de actie ook is.

 • Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Huur films rechtsreeks op uw TV via de onlinevideotheek, bekijk de gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van een scala aan online toepassingen met Net TV. U kunt ook surfen op internet.

 • Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Deel foto's, muziek en films via SimplyShare vanaf uw smartphone, tablet of computer en geniet hiervan op het grote scherm.

 • Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien uw TV op de gemakkelijkste en handigste manier. Sluit gewoon een draadloos toetsenbord aan of gebruik uw smartphone of tablet om uw Smart TV te bedienen.

 • TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  Neem live digitale TV op met een USB-apparaat dat is aangesloten op uw Philips-TV of pauzeer de bestanden wanneer het u uitkomt en kijk verder wanneer u wilt. Gebruik de elektronische programmagids om uw favoriete programma's te zoeken en stel de gewenste opnamen in. Nu kunt u televisiekijken wanneer het u uitkomt.

 • 2-in-1-standaard voor eenvoudig gebruik op een tafel of als muursteun

  2-in-1-standaard voor eenvoudig gebruik op een tafel of als muursteun

  Deze TV wordt geleverd met een revolutionaire tafelstandaard die ook als muursteun kan worden gebruikt. U hoeft geen extra wandbevestigingen aan te schaffen. Bovendien hoeft u geen onderdelen weg te gooien, dus er wordt ook geen onnodig afval geproduceerd, waardoor het ook goed is voor het milieu.

 • Met de afstandsbediening op zonne-energie hoeft u nooit meer de batterijen te vervangen

  Met de afstandsbediening op zonne-energie hoeft u nooit meer de batterijen te vervangen

  Met deze afstandsbediening op zonne-energie hoeft u nooit meer batterijen te vervangen of weg te gooien. De zonnecel, ontworpen voor maximale duurzaamheid, laadt de afstandsbediening op met een gratis beschikbare energiebron: daglicht. Ook in de donkere wintermaanden hoeft u zich geen zorgen te maken, want de ingebouwde accu bouwt een royale energievoorraad op.

 • Full HD-TV met Pixel Plus HD voor meer details en helderheid

  Pixel Plus HD biedt een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren en vloeiende, natuurlijke bewegingen. Storingen en ruis in bronnen, zoals multimedia en TV in standaarddefinitie of sterk gecomprimeerde HD, worden verminderd zodat het beeld helder en haarscherp is.

 • Aan-uitschakelaar, ZeroWatt

  Elimineer energieverbruik met de ZeroWatt-schakelaar

 • 100% recyclebare verpakking voor een schoner milieu

  100% recyclebare verpakking voor een schoner milieu. De verpakking heeft een zeer vernieuwend ontwerp. Doordat de polystyreen beschermranden ontbreken, levert deze TV meteen al een bijdrage aan een duurzamer milieu. Dankzij het innovatieve ontwerp kan nu dus ook voor een TV van deze grootte een volledig recyclebare verpakking van 100% papier en karton worden gebruikt.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Als u de geïntegreerde digitale TV-tuner gebruikt, bespaart u energie.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Als u de ZERO Power-schakelaar gebruikt om uit te schakelen, verlaagt u het energieverbruik in stand-by tot 0.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in