Essence

  LCD-TV

  Alsof er een foto aan de muur hangt

  De Essence-TV biedt de perfecte combinatie van hightech HD-technologie en een ultraplat uiterlijk. Het scherm is met slechts één kabel aangesloten op de hub. U hebt dus geen last van allerlei snoertjes rond het scherm. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Alsof er een foto aan de muur hangt

 • Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

 • Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke beelden, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen bij alles wat u kijkt. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van storingen en ruis in alle inhoudsbronnen, van multimedia tot standaard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD, 2 ms voor zeer scherpe beeldweergave

  100 Hz Clear LCD, 2 ms voor zeer scherpe beeldweergave

  100Hz Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave. De dubbele framesnelheid zorgt ervoor dat snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp worden weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in een responstijd van 2 milliseconden. Hierdoor kunt u nu zelfs bij snelle bewegingen van een scherp beeld genieten.

 • Probleemloze wandbevestiging met de unieke steun

  Probleemloze wandbevestiging met de unieke steun

  Met de unieke steun van Essence kunt u het scherm zonder problemen aan de wand bevestigen. De unieke steun van Essence heeft een vloeiende vormgeving en kan eenvoudig aan de wand worden bevestigd. Het scherm kan eenvoudig in de steun worden gehaakt met de aansluitingen aan de achterkant van het scherm. Het scherm kan eenvoudig horizontaal worden versteld, zelfs als de steun niet recht is bevestigd.

 • Superslank scherm met minimalistisch ontwerp

  Superslank scherm met minimalistisch ontwerp

  Het Essence-scherm is een superslank scherm met minimalistisch ontwerp en echte materialen. Doordat het scherm zo dun is, lijkt het beeld tegen de wand te staan. Het frame om de beelden is zo dun dat het alleen doet waarvoor het is bedoeld: het beeld omlijsten.

 • Met een hub met één kabel vermijdt u in de war geraakte kabels

  Met een hub met één kabel vermijdt u in de war geraakte kabels

  Er loopt slechts één kabel tussen de hub en het scherm. Alle kabels kunnen aan het zicht worden onttrokken omdat ze kunnen worden aangesloten via de hub. De kabel voorziet het scherm ook van stroom, dus er is geen extra stroomkabel nodig voor het scherm.

 • HD Ready 1080p voor een hoogwaardige beeldkwaliteit in Full HD-beelden

  Geniet van de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Full High Definition TV-signalen van HD-bronnen zoals HDTV-uitzendingen of het DVD-formaat Blu-ray. 1080p HD Ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan HD Ready toestellen. Deze voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een Full HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van een Full HD 1920 x 1080p High Definition TV-signaal volledig tot hun recht laat komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen die HDCP ondersteunen. Ze kunnen 1080p-signalen van 24, 50 en 60 Hz weergeven.

 • Verwerking van 2250 biljoen kleuren

  Levendige en natuurlijke beelden door de geavanceerde kleurverwerking. De 17-bits kleurenbooster optimaliseert elk van de 3 kleurkanalen (RGB), een totale verwerkingskracht van 2250 biljoen kleuren. Nog levendigere kleuren en een geweldige scherpte zijn het resultaat. De geavanceerde algoritmes detecteren huidskleur en kleurenschaduwen en verwerken deze tot de natuurlijkste kleuren.

 • Dynamisch contrast 66.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart

  Wilt u een plat LCD-scherm met het hoogste contrast en de levendigste beelden? De combinatie van geavanceerde digitale videoverwerking van Philips en de unieke technologie voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting, zorgt voor levendige beelden. Dynamisch contrast verhoogt het contrast met een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

 • Geïntegreerde digitale tuner voor DVB-T-ontvangst

  Met de geïntegreerde digitale DVB-T-tuner ontvangt u digitale terrestrial-TV zonder dat u hier een extra set-top box voor nodig hebt. Geniet van kwaliteits-TV zonder extra poespas.

 • DLNA PC-netwerkaansluiting om door de inhoud van uw PC en thuisnetwerk te bladeren

  Met de PC-netwerkaansluiting hebt u eenvoudig toegang tot uw foto's en muziek op uw PC of uw thuisnetwerk. De aansluiting maakt gebruik van de Ethernet-aansluiting (LAN) met het DLNA-protocol waardoor DLNA-gecertificeerde producten probleemloos samenwerken. Als u uw TV aansluit op uw thuisnetwerk, hebt u toegang tot informatie van alle DLNA-gecertificeerde apparaten. Via uw thuisnetwerk kunt u bladeren door digitale foto's en muziekbestanden op uw PC. Met de intuïtieve gebruikersinterface van de TV hebt u met één druk op de knop toegang tot de content

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund
 • Maximumdiepte van het scherm: 49,8 mm

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in