TV

  Beeld en geluid van topklasse

  Deze TV van 28 inch is uitgerust met een Black Line FX-beeldbuis met 100Hz-beeldverwerkingstechnologie. Films en sportactie worden natuurgetrouw weergegeven zonder de ogen te vermoeien. Virtual Dolby Surround Sound voegt een extra dimensie toe aan uw kijkplezier. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De enige OLED met Ambilight.
Nu met €500 Cashback.

Beeld en geluid van topklasse

 • Blackline FX-beeldbuis voor contrastrijke beelden

  Blackline FX is een Philips-beeldbuis met donker glas voor een beter contrast en sterk gepigmenteerde fosfor voor een grotere helderheid.

 • 100Hz-beeldverwerking verwijdert trillingen op het scherm

  Standaard-TV's geven beelden weer door 50 maal per seconde te scannen (50 Hz). Deze frequentie wordt door het oog waargenomen als een trillend beeld. 100Hz-toestellen geven beelden weer door 100 maal per seconde te scannen, zodat er van trillingen geen sprake meer is. Resultaat: een stabieler beeld dat rustig is voor de ogen.

 • Scan Velocity Modulation (SVM) verbetert de definitie en het contrast

  SVM (Scan Velocity Modulation) varieert de snelheid van de elektronenstraal. Dit levert een fijner, scherper beeld op met een hoger contrast.

 • Virtual Dolby Surround voor een bioscoopachtige geluidservaring

  Virtual Dolby Surround is een verwerkingstechnologie die zorgt voor betere Surround Sound-effecten. Hierdoor lijkt het alsof u naar Dolby Pro Logic luistert zonder dat u hiervoor extra achterluidsprekers nodig hebt. U kunt volledig opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

 • 100 pagina's teletekst om snel toegang tot informatie te krijgen

  Teletekst is een standaardsysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations. Het Smart Text-geheugen voor 100 pagina's geeft u supersnel toegang tot informatie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in