voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24phk5210_12/24phk5210_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  Slim LED-TV

  Slim LED-TV

  Ontworpen om overal schitterend bij te passen. De slanke LED-TV uit de 5210-serie met Digital Crystal Clear heeft alle functies die u verwacht van een Philips-TV. De slanke contouren en het helderwitte frame zijn een welkome toevoeging in elke kamer in uw Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

5200 series Slim LED-TV

61 cm (24"), LED-TV, DVB-T/C/S/S2 24PHK5210/12 Soortgelijke producten zoeken

Slim LED-TV

Met Digital Crystal Clear

 • 100 Hz PMR voor scherpe bewegende beelden

  100 Hz PMR voor scherpe bewegende beelden

  Perfect Motion Rate combineert de weergavetechnologie van Philips met geavanceerde digitale videoverwerkingstechnieken om de kwaliteit van elk beeldje te verbeteren. U ervaart ultieme scherpte en vloeiende bewegende beelden, of u nu van games, sportevenementen vol snelheid of actiefilms houdt.

 • USB voor weergave van multimedia

  USB voor weergave van multimedia

  Samen plezier hebben. Sluit uw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort van uw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudsbrowser op het scherm.

 • De elegante witte kleur geeft elke ruimte een frisse, moderne look

  Omdat we weten dat u een TV met een klein scherm wilt die er net zo geweldig uitziet als presteert, heeft ons ontwerpteam een elegant frame van stijlvol wit en metalen afwerking gebruikt. Dit frisse, moderne design past in elk interieur.

 • Compacte draagbare TV: altijd van de partij.

  Stijlvol, compact en licht. Met deze kleine TV kijkt u eenvoudig uw favoriete programma's in de keuken, blijft u op de hoogte van het nieuws terwijl u aan het werk bent in de garage en kunt u de sportuitslagen in de gaten houden tijdens een barbecue. Deze draagbare TV is uw beste maatje.

 • De ultrasmalle rand zorgt voor een stijlvolle omlijsting van het beeld.

  Traditionele TV's hebben een brede rand zoals de lijst bij een schilderij. Onze ultrasmalle rand is modern en dun.

 • Digital Crystal Clear: precisie die u wilt delen

  Philips heeft Digital Crystal Clear ontwikkeld voor natuurlijk uitziend beeld, ongeacht de bron. Of u nu wilt genieten van uw favoriete soap, het nieuws wilt zien of met vrienden een video wilt kijken, alles wordt weergegeven met optimaal contrast, en de beste kleuren en scherpte.

 • Twee HDMI-ingangen en EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit

  Vermijd kabelwirwar met een enkele HDMI-kabel die beeld- en geluidssignalen van uw randapparatuur naar uw TV overbrengt. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Gebruik uw TV als monitor. Sluit eenvoudig aan via een VGA-kabel en u kunt direct beginnen.

Alle specificaties bekijken
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in