voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/23phk4009_12/23phk4009_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  Slim LED-TV

  Slim LED-TV

  Thuis zal iedereen genieten van het glasheldere beeld van de Philips LED-TV met klein scherm uit de 4100-serie. Met het minimalistisch desing, levendige beelden en geweldig geluid is het dé keuze voor elke kamer in uw huis. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

4000 series Slim LED-TV

58 cm (23"), LED-TV, DVB-T/C/S/S2 23PHK4009/12 Soortgelijke producten zoeken

Slim LED-TV

Met Digital Crystal Clear

 • De slanke vormgeving is een aanwinst voor uw interieur

  De slanke vormgeving is een aanwinst voor uw interieur

  De slanke TV van Philips is met zijn gestroomlijnde, verfijnde vorm een echt stijlstatement. Waarom zou uw TV tenslotte naast functioneel niet gewoon mooi mogen zijn?

 • LED-TV voor een geweldig contrast

  LED-TV voor een geweldig contrast

  Dankzij LED-achtergrondverlichting profiteert u niet alleen van een laag energieverbruik en slanke vormgeving, maar bovendien van een hoge helderheid, ongelofelijk contrast en levendige kleuren.

 • 100 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

  100 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

  Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms en daarom heeft deze Philips-TV 100 Hz Perfect Motion Rate. U geniet dus van uiterst vloeiende beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

 • Eén HDMI-ingang met EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit

  Eén HDMI-ingang met EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit

  Vermijd kabelwirwar met een enkele kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • USB voor weergave van multimedia

  USB voor weergave van multimedia

  Samen plezier hebben. Sluit uw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort van uw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudsbrowser op het scherm.

 • Compacte draagbare TV: altijd van de partij.

  Stijlvol, compact en licht. Met deze kleine TV kijkt u eenvoudig uw favoriete programma's in de keuken, blijft u op de hoogte van het nieuws terwijl u aan het knutselen bent in de garage en kunt u de sportuitslagen in de gaten houden tijdens een BBQ. Deze portable TV is uw beste maatje.

 • Digital Crystal Clear: precisie die u wilt delen

  Philips heeft Digital Crystal Clear ontwikkeld voor natuurlijk beeld, ongeacht de bron. Of u nu wilt genieten van uw favoriete soap, het nieuws wilt zien of met vrienden een video wilt kijken, alles wordt weergegeven met optimaal contrast, en de beste kleuren en scherpte.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Gebruik uw TV als monitor. Sluit eenvoudig aan via een VGA-kabel en u kunt direct beginnen.

Alle specificaties bekijken
 • Software-upgrade vereist voor TV pauzeren en opnemen via USB. Ga naar www.philips.com/TV en klik op Ondersteuning voor meer informatie over de software-update.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips-spelers.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in