LCD-monitor

  's Werelds eerste PowerSensor-scherm voor minder stroomverbruik

  De groene Philips 225B-monitor met revolutionaire PowerSensor-technologie 'voelt' wanneer de gebruiker aanwezig is en past het energieverbruik dienovereenkomstig aan. Het energieverbruik kan hierdoor wel 70% dalen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-monitor

22 inch breedbeeld B-line, 1680 x 1050/16:10-formaat 225B1CB/00 Soortgelijke producten zoeken

's Werelds eerste PowerSensor-scherm voor minder stroomverbruik

 • PowerSensor: lagere gebruikskosten dankzij besparing op het stroomverbruik

  PowerSensor: lagere gebruikskosten dankzij besparing op het stroomverbruik

  PowerSensor is een ingebouwde 'personensensor' die onschadelijke infraroodsignalen uitzendt en ontvangt om te bepalen of de gebruiker aanwezig is. Zodra de gebruiker wegloopt van het bureau wordt de helderheid van de monitor verlaagd. De energiekosten worden zo met meer dan 70 procent verlaagd en de levensduur van de monitor wordt verlengd.

 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. Op de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Afbeelding, Entertainment, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

 • TrueVision: weergaveprestaties van laboratoriumkwaliteit

  TrueVision: weergaveprestaties van laboratoriumkwaliteit

  TrueVision is een toonaangevende testtechnologie van Philips voor het nauwkeurig afstellen van monitoren. Het omvat een uitgebreid proces dat ervoor zorgt dat de weergaveprestaties van monitoren voldoen aan een norm die vier keer zo streng is als de norm die Microsoft hanteert bij Vista. De norm is van toepassing op alle monitoren die de fabriek verlaten en wordt dus niet slechts steekproefsgewijs toegepast. Philips is het enige bedrijf dat zoveel moeite doet om ervoor te zorgen dat elke nieuwe monitor voldoet aan dit hoge niveau van kleurcorrectheid en beeldkwaliteit.

 • USB-poort voor een betere multimedia-ervaring

  USB-poort voor een betere multimedia-ervaring

  Universal Serial Bus of USB is een standaardprotocol voor het koppelen van PC's aan randapparatuur. USB is de populairste manier geworden om randapparatuur op een computer aan te sluiten vanwege de hoge snelheid en de lage kosten. Een poort op een monitor recht in het gezichtsveld van de gebruiker betekent eenvoudige, snelle connectiviteit voor USB-apparaten op een handige plek. (Ondersteuning voor USB 2.0 is afhankelijk van de USB-configuratie van uw computer. Uw monitor is compatibel met USB 2.0 als deze is aangesloten op een PC met ondersteuning voor USB 2.0)

 • Zonder gedoe uw weergave-instellingen afstemmen met SmartControl II

  SmartControl II is monitorsoftware met een gebruiksvriendelijke scherminterface waarmee u gemakkelijk de resolutie, kleurinstellingen en andere weergave-instellingen kunt definiëren. Tevens kunt u instellingen opgeven voor bijvoorbeeld helderheid, contrast, klok en fase, positie, RGB, witpunt en (voor modellen met ingebouwde luidsprekers) volume-aanpassingen.

 • Ingebouwde stereo-audio voor uw multimedia-ervaring

  Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.

 • Kantel- en zwenkfunctie voor de ideale kijkhoek

  Door het kantel- en zwenkmechanisme beweegt de monitor onafhankelijk van de basis naar voor of achter.

 • Omdat het apparaat zeer zuinig is, wordt uw energierekening ook lager

  Philips loopt voorop wat betreft het energiezuiniger maken van alle producten die het bedrijf in het assortiment heeft. Door gebruik te maken van efficiënte voedingen en minder onderdelen te gebruiken, heeft Philips ervoor gezorgd dat uw monitor gemiddeld ongeveer 50% minder energie verbruikt dan het vorige, vergelijkbare model. Daarnaast verbruikt de monitor slechts 0,5 watt in de slaapstand. Een lager stroomverbruik betekent een lagere CO2-uistoot. Meer informatie over Philips en energiebesparing vindt u op www.philips.com/about/sustainability/oursustainabilityfocus/energyefficiency/index.page.

 • De milieuvriendelijke materialen voldoen aan belangrijke internationale standaarden

  Bij Philips staat duurzaamheid voorop. Daarom gebruikt Philips milieuvriendelijke materialen bij nieuwe producten. Voor alle producten in het assortiment worden loodvrije materialen gebruikt. Alle plastic behuizingen, metalen chassis en verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Verder wordt er 50% minder kwik gebruikt bij lampen. We houden ons streng aan de RoHs-standaarden. Dit houdt in dat alle gevaarlijke materialen zijn verwijderd en dat voor het product alleen milieuvriendelijk materiaal is gebruikt. Meer informatie over Philips en duurzaamheid vindt u op http://www.asimpleswitch.com/global/.

 • EPEAT zilver staat garant voor minder milieuschade

  Monitoren van Philips met de EPEAT Silver-certificering staan garant voor een optimale bescherming van de gezondheid en het milieu. Daarnaast zijn ze bijzonder energiezuinig om een lage emissie van de klimaatveranderende broeikasgassen te bieden. Het EPEAT-programma helpt kopers bij het beoordelen, vergelijken en uitkiezen van monitoren op basis van 51 milieufactoren die zijn ontwikkeld in samenwerking met het Amerikaanse Environmental Protection Agency. EPEAT Silver is alleen geldig waar Philips het product registreert. Ga naar www.epeat.net voor informatie over de registratiestatus in uw land.

 • Hoogte-instelling van 70 mm voor de ideale zitpositie

  De Compact Ergo Base is een gebruiksvriendelijke monitorvoet van Philips met kantel-, zwenk- en hoogteverstellingsfuncties waarmee iedere gebruiker de monitor kan verstellen voor een optimaal kijkcomfort en maximale efficiëntie

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in