Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

TV-videocombi met groot scherm en teletekst

 • Met Smart Picture kunt u uw eigen beeldinstellingen invoeren

  Met Smart Picture kunt u uw eigen beeldinstellingen invoeren

  Smart Picture biedt de optimale beeldinstellingen voor kleur, helderheid, verzadiging, contrast, scherpte enz. om zo uw algehele kijkervaring te verbeteren.

 • Teletekst biedt een rijke bron van informatie

  Teletekst is een communicatiesysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations in Europa en bevat allerlei soorten informatie. Deze informatie kan alleen worden bekeken via apparaten met een teletekst-decoder.

 • VPS/PDC neemt TV-programma's precies van begin tot eind op

  Met 'VPS' (Video Programming System) en 'PDC' (Program Delivery Control) regelt het TV-station het begin en de duur van de geprogrammeerde opname. Dit houdt in dat het opnameapparaat zichzelf op het juiste moment aan- en uitzet, zelfs wanneer een voorgeprogrammeerd TV-programma eerder begint of later eindigt.

 • Opnemen met één druk op de knop

  U begint met opnemen door gewoon op de knop REC/OTR te drukken. Als 'Direct Record'* is geactiveerd, zoekt de (DVD-) videorecorder automatisch de zender waarop de TV staat afgestemd en wordt de opname vanaf deze zender gestart.* Alleen beschikbaar in Europa.

 • Met Record Link kunt u opnemen vanaf externe bronnen

  Wanneer u een programma van uw satellietontvanger of een ander extern apparaat wilt opnemen, zet u het toestel op stand-by en voert u de juiste tijd in op de satellietontvanger. Wanneer u de satellietontvanger vervolgens activeert, begint het toestel op datzelfde moment met opnemen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in