Niet-gecategoriseerd

Kiosk met LCD-touchscreen

  Kiosk met LCD-touchscreen

  De ultieme kioskmonitor met touchscreen

  Deze unieke kioskoplossing met touchscreen is tegen een stootje bestand en zodoende bij uitstek geschikt voor openbare ruimten. De lange levensduur, SmartManage voor beheer via het netwerk en een laag energieverbruik staan garant voor een uitstekend rendement op uw investering Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De ultieme kioskmonitor met touchscreen

Wanneer duurzaamheid essentieel is

 • Snelle responstijd voor perfecte weergave van bewegende beelden

  Snelle responstijd voor perfecte weergave van bewegende beelden

  De responstijd meet de signaalreactiesnelheid in milliseconden. De responstijd (aan-uit) meet de tijd die het scherm nodig heeft om van volledig wit naar volledig zwart te gaan en omgekeerd. Een snelle responstijd (aan-uit) verbetert de weergave van tekst. De GTG-responstijd meet de gemiddelde overgangstijd tussen verschillende sets met willekeurige grijsniveaus - hoe lager de getallen, hoe sneller de overgangen. Sneller is beter omdat een snelle responstijd zichtbare beeldartefacts verwijdert die uw kijkplezier zouden kunnen verminderen wanneer u snel bewegende beelden of objecten bekijkt.

 • Ingebouwd touchscreen op afzonderlijke glasplaat

  Op een stevige glasplaat apart van de LCD-monitor is een stevig touchscreen met 5 draden gemonteerd. Omdat het niet mogelijk is het LCD-scherm direct aan te raken, is het product robuuster.

 • Zeer robuuste stalen behuizing van 2 mm dik

  De LCD-monitor heeft een stalen behuizing van 2 mm dik, met afgeronde hoeken

 • Kabelbeheerkap

  De kap aan de achterzijde van de monitor kan worden verwijderd en de interne ruimte kan worden gebruikt om het overtollige snoer in op te bergen, zodat de bekabeling er netjes en betrouwbaar uitziet.

 • VESA-montagepatroon voor simpele wandmontage van het scherm

  De Video Electronics Standards Association (VESA) heeft een industrienorm opgesteld voor de wandmontage van IT-apparatuur.

 • SXGA-resolutie van 1280 x 1024 voor een scherper beeldweergave

  Bij grafische monitoren geeft de schermresolutie het aantal stippen (pixels) op het hele scherm weer. Een scherm met bijvoorbeeld 1280 x 1024 pixels kan op alle 1024 lijnen 1280 stippen weergeven, wat neerkomt op een totaal van ongeveer 1,3 miljoen pixels.

 • Compatibiliteit met SmartManage maakt middelenbeheer voor LAN's mogelijk

  SmartManage is een systeem dat de status van weergaveapparaten controleert, beheert en test, en ondersteuning op afstand biedt aan gebruikers die problemen ondervinden - en dat allemaal over een LAN.

 • Lager energieverbruik dan bij soortgelijke apparatuur

  De elektrische stroom moet worden verlaagd om de apparatuur te bedienen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in