LCD-monitor

    Ingebouwde luidsprekers voor nog meer gebruiksgemak

    Haal het meeste uit uw investering: de compacte en gebruiksvriendelijke 170A8 levert kwaliteit en functies voor toegevoegde waarde, zoals ingebouwde luidsprekers. Door het verlaagde energieverbruik blijven uw totale eigendomskosten laag. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ingebouwde luidsprekers voor nog meer gebruiksgemak

  • SmartImage: voor een optimale weergave

    SmartImage: voor een optimale weergave

    SmartImage is een exclusieve combinatie van toonaangevende, door Philips ontworpen technologieën die de inhoud van uw scherm analyseert. Afhankelijk van het door u gekozen scenario verbetert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging, de scherpte en de tekst van teksttoepassingen, afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties. En dat alles in real time en met één druk op de knop.

  • SmartContrast: dynamisch, optimaal contrast voor visuele helderheid

    SmartContrast: dynamisch, optimaal contrast voor visuele helderheid

    SmartContrast is een technologie van Philips. Hiermee wordt de inhoud die u weergeeft geanalyseerd en worden kleuren automatisch aangepast en de intensiteit van de achtergrondverlichting gestuurd. Zo kunt u het contrast dynamisch verbeteren met als resultaat de beste digitale afbeeldingen. Hierdoor beleeft u meer plezier als u een video bekijkt of een game speelt, waarin donkere tinten worden weergegeven. Als u de modus Economisch selecteert, wordt het contrast aangepast en de achtergrondverlichting fijnafgestemd voor de ideale weergave van alledaagse kantoortoepassingen en een lager stroomverbruik.

  • Compatibiliteit met SmartManage maakt middelenbeheer voor LAN's mogelijk

    SmartManage is een systeem dat de status van weergaveapparaten controleert, beheert en test, en ondersteuning op afstand biedt aan gebruikers die problemen ondervinden - en dat allemaal over een LAN.

  • PerfecTune garandeert LCD-weergave van topkwaliteit

    PerfecTune is een toonaangevende testtechnologie van Philips voor het nauwkeurig afstellen van monitoren. Het omvat een uitgebreid proces dat ervoor zorgt dat de weergaveprestaties van monitoren voldoen aan een norm die vier keer zo streng is als de norm die Microsoft hanteert bij Vista. De norm is van toepassing op alle monitoren die de fabriek verlaten en wordt dus niet slechts steekproefsgewijs toegepast. Philips is het enige bedrijf dat zoveel moeite doet om ervoor te zorgen dat elke nieuwe monitor voldoet aan dit hoge niveau van kleurcorrectheid en beeldkwaliteit.

  • Lager energieverbruik dan bij soortgelijke apparatuur

    De elektrische stroom moet worden verlaagd om de apparatuur te bedienen.

  • Geschikt voor Windows Vista

    De Vista-monitoren van Philips zijn speciaal geschikt voor de levendige en opwindende weergave van het nieuwe, visueel geavanceerde en veeleisende besturingssysteem van Windows en zijn ontworpen om uw entertainmentervaring te verbeteren. De monitoren zorgen voor een hogere productiviteit, zowel thuis als op kantoor, en maken het bekijken, zoeken en organiseren van informatie snel en eenvoudig.

  • Snelle responstijd van 5 milliseconden

    Responstijd (aan-uit) is de tijd die een vloeibare kristallen cel nodig heeft om achtereenvolgens van actief (zwart) naar inactief (wit) te gaan, en vervolgens weer terug naar actief (zwart). Dit wordt gemeten in milliseconden. Sneller is beter: hoe lager de getallen, hoe sneller de overgangen en hoe minder zichtbaar de beeldartefacts bij de weergave van de overgang van tekst en afbeeldingen. Responstijd (aan-uit) is zeer belangrijk bij het weergeven van zakelijke content zoals documenten, grafieken en foto's.

  • Kantelfunctie voor de ideale, persoonlijke kijkhoek

    Het scherm kan voorwaarts en achterwaarts bewegen op de voet, waardoor het kan worden ingesteld op de ideale kijkhoek. Dit geeft mensen die lang achter hun computer werken meer comfort.

  • Zonder gedoe uw weergave-instellingen afstemmen met SmartControl II

    SmartControl II is monitorsoftware met een gebruiksvriendelijke scherminterface waarmee u gemakkelijk de resolutie, kleurinstellingen en andere weergave-instellingen kunt definiëren. Tevens kunt u instellingen opgeven voor bijvoorbeeld helderheid, contrast, klok en fase, positie, RGB, witpunt en (voor modellen met ingebouwde luidsprekers) volume-aanpassingen.

  • Ingebouwde luidsprekers voor audio, geen rommel op uw bureau

    De luidsprekers zijn geïntegreerd in een weergaveapparaat.

  • Kabelbeheer zorgt voor een nette werkplek

    Kabelbeheer zorgt voor een nette werkplek door de bedrading en kabels die nodig zijn voor de bediening van een weergaveapparaat te ordenen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in