CRT-monitor

  betaalbare digitale CRT van perfect formaat

  De 107E6 is een betaalbaar en functioneel beeldscherm met een milieuvriendelijk, loodvrij ontwerp en een perfect schermformaat. Het scherm is voorzien van de allereerste CPU met één chip én digitale deflectie voor uitstekende beeldprestaties. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

betaalbare digitale CRT van perfect formaat

 • sRGB garandeert dezelfde kleuren voor weergave en afdrukken

  sRGB garandeert dezelfde kleuren voor weergave en afdrukken

  sRGB is een industrienorm die de best mogelijke overeenkomst garandeert tussen de weergegeven kleuren op uw scherm en die op uw afdrukken.

 • Baanbrekende geavanceerde CPU met digitale deflectie van Philips

  Een exclusieve innovatie van Philips, 's werelds eerste één-chips CRT-oplossing, combineert de deflectie en Microcontroller in een chip om gesynchroniseerde invoer digitaal te verwerken en te regelen. Deze innovatieve technologie voorkomt elektronische ruis die de weergavekwaliteit kan verslechteren, vermindert beeldvervorming en verbetert de configuratie voor betere schermprestaties.

 • XGA-resolutie van 1024 x 768 voor een scherper beeld

  Bij monitoren geeft de schermresolutie het aantal stippen (pixels) op het hele scherm weer. Een scherm met bijvoorbeeld 1024 x 768 pixels kan op alle 768 lijnen 1024 stippen weergeven, wat neerkomt op een totaal van ongeveer 786.000 pixels. XGA heeft een resolutie van 640 x 480 of 1024 x 768 pixels.

 • De Flat Square-beeldbuis vermindert beeldvervorming en reflectie

  Deze beeldbuis is ontworpen om beeldvervorming en reflectie te verminderen.

 • Compatibel met PC-platforms en Mac-platforms

  Philips-monitoren zijn compatibel met verschillende platforms en kunnen worden aangesloten op Macintosh-computers en PC's via een VGA-aansluiting.

 • Snelle en gemakkelijke manier om de OSD-bediening aan te passen

  Een paneel op het scherm waarmee u de monitor kunt instellen. Het OSD wordt gebruikt voor het instellen van het contrast, de helderheid, de horizontale en verticale positie en andere monitorinstellingen.

 • Eenvoudige, gebruiksvriendelijke Plug & Play-installatie

  De Plug & Play-functie zorgt voor handige aansluiting van randapparaten. Een Plug & Play-apparaat kan worden gekoppeld aan een PC en werkt zonder dat de gebruiker ingewikkelde instellingen hoeft aan te passen.

 • Het loodvrij ontwerp is beter voor het milieu

  Producten met een loodvrij scherm worden ontworpen en gemaakt in overeenstemming met de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances) van de EU. Deze normen beperken het gebruik van lood en andere gevaarlijke stoffen die schadelijk zijn voor het milieu.

 • Lager energieverbruik dan bij soortgelijke apparatuur

  Als u geld en energie wilt besparen, moet de elektrische stroom van de apparatuur worden verlaagd.

 • MPRII verzekert de veiligheid door elektromagnetische straling te beperken

  Wereldwijd de standaardnorm voor de toegestane waarde voor elektromagnetische straling die wordt uitgezonden door monitoren.

 • Milieubewuste Energy Star-partner

  Een fabrikant die voldoet aan de vereisten voor duurzame energie beschreven door het Amerikaanse federale Environmental Protection Agency (EPA).

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in