Consumenten
Producten

Welkom

Binnenkort start de Philips Space Challenge wedstrijd, dus kom snel terug!

Win een reis naar de ruimte

Wij bieden de mogelijkheid om toe te treden tot dit selecte gezelschap ruimtereizigers, om de ultieme grens te overschrijden en terug te keren met je eigen ongelooflijke verhaal. Heb jij wat er nodig is om een reis naar de ruimte te winnen?

 

Om te bepalen wie deze geweldige prijs zou moeten winnen, willen we weten hoe de ultieme space challenge er volgens jou uitziet.

 

Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste space challenge info.

Niet van deze wereld: het Philips Series 9000 scheerapparaat

De uitdaging waar wij voor stonden was om ons meest geavanceerde scheerapparaat tot nu toe te ontwerpen. De lancering van het Series 9000 scheerapparaat, boordevol revolutionaire technologie en innovaties voor een perfecte scheerervaring, betekent dat we kunnen zeggen: missie geslaagd.

XCOR Space Expeditions & Philips

Ruimtereizen zijn voor de meesten van ons nog een ver van mijn bed show, maar bedrijven zoals onze partner XCOR Space Expeditions werken onophoudelijk om een van de grootste en meest gewaagde dromen van de mensheid te realiseren. Met zijn lange historie van pionieren en innoveren is Philips er trots op deel uit te maken van deze uitdaging en we kijken ernaar uit om ruimtereizen te realiseren voor meer dan alleen een paar geluksvogels. Zou jij tot een van die gelukkigen kunnen behoren?