1 lamp, 3 lichtstanden
Werkt met uw bestaande schakelaar

Bepaal de scène met je schakelaar

Creëer uw eigen scène met slechts één lamp en eenvoudig met behulp van uw bestaande schakelaar. Anders dan standaard LED´s bieden deze Philips lampen meerdere instellingen zonder dat daarvoor een dimmer geïnstalleerd hoeft te worden.

Klik op afspelen om meer te weten te komen over de Philips SceneSwitch-reeks.
Ervaar SceneSwitch

Ervaar SceneSwitch


Soms hebt u behoefte de sfeer te veranderen zodat die past bij wat u aan het doen bent. Met een Philips SceneSwitch LED-lamp kunt u de instellingen gemakkelijk wijzigen van een helder licht naar een natuurlijk of gezellig warm licht. Daar is geen dimmer of extra installatiewerk voor nodig. Alles wat u nodig hebt, is uw bestaande schakelaar.

1 lamp, 3 lichtinstellingen

Van helder licht

Van helder licht


Een helderder, intenser licht dat u helpt u te concentreren en elk detail op te merken.
Philips SS helder licht
Naar natuurlijk licht

Naar natuurlijk licht


Een minder intens, natuurlijk licht schept een uitnodigende sfeer om vrienden te ontvangen of te ontspannen met een boek.
Philips SS natuurlijk licht
Naar een zachte, warme gloed

Naar een zachte, warme gloed


Een zachte, warme gloed helpt u te ontspannen en te genieten van het moment.
Philips SS warme gloed

Hoe werkt het?

Drie lichtinstellingen

 

Hiermee kunt u van een functionele verlichting overschakelen naar natuurlijk licht en naar een zachte, warme gloed.

WarmGlow-dimmen in drie stappen

Gewoon plug-and-play

 

Geen dimmer of extra installatiewerk nodig.
Werkt met uw bestaande lichtschakelaar in de wand.

Gewoon plug-and-play

Automatisch geheugen – ingebouwde geheugenchip

 

De lamp kan automatisch uw laatste instelling onthouden als de schakelaar gedurende langer dan 6 seconden wordt uitgeschakeld.

Automatisch geheugen

RESET - Synchroniseren van meerdere lampen

 

Als er meerdere lampen worden gebruikt en deze werken niet meer gesynchroniseerd, gebruik dan eenvoudig de schakelaar (schakel hem binnen 1 seconde uit en weer aan) om de lampen terug te zetten in de standaard fabrieksinstelling.

Reset - Meerdere lampen

Niet dimbaar

 

Deze lamp is niet geschikt voor gebruik met dimmers.

Als hij op een dimmer wordt gebruikt, stel dan de dimmer in op 100% helderheid

 

Verschillende lichtinstellingen met slechts één lamp

 

Sommige situaties vragen om koel licht, terwijl andere profiteren van de sfeer van een warme, zachte gloed. Met Philips SceneSwitch LED-lampen kunt u verschillende lichtinstellingen hebben uit slechts één lamp, kaarslamp of spot. En daar is geen dimmer voor nodig! Optimaliseer uw verlichting voor ontspannen, hobby´s, recreatie of werken. Eenvoudig, met het omzetten van een schakelaar. En dat doet u met de schakelaar die u al hebt! Voor welke SceneSwitch lamp u ook kiest, ze bieden alle dezelfde flexibiliteit van verschillende lichtinstellingen binnen een en dezelfde lamp. En ze werken allemaal met uw bestaande schakelaar. Er is dus geen installatiewerk nodig!

Populaire producten

In de spotlights

Uitleg, wiki en tutorial

Uitleg, wiki en tutorial

Door het schijnbaar eindeloze aanbod kan het kiezen van de juiste lamp een hele opgave zijn. Bekijk onze verlichtingstutorials om te zien welke mogelijkheden er zijn.  
Alles draait om het juiste licht

Alles draait om het juiste licht

Of u nu de juiste sfeer wilt creëren, het perfecte licht wilt vinden om bij te werken of met prachtige lichteffecten uw eigen verlichtingsstijl wilt ontwerpen: Philips laat zien wat het juiste licht kan doen voor uw huis en uw leven, en helpt u het licht te kiezen dat op een bepaald moment het beste bij u past.
Compatibiliteit met dimmers

Compatibiliteit met dimmers 

Gebruik ons compatibiliteitsoverzicht om de juiste dimmer te vinden voor uw dimbare LED-lampen en compacte fluorescentielampen, en geniet van zo veel, of zo weinig, licht als u wilt.