Buitenverlichting

Bekijk wat buitenverlichting kan doen

Video - Breng een tuin ´s nachts tot leven

Breng een tuin tot leven

De familie Vömel heeft een prachtige tuin waar ze ook graag ‘s avonds van willen genieten. Kijk mee hoe we hun tuin tot leven brachten.

Breng een tuin ´s nachts tot leven

Berlijn

Breng een tuin ´s nachts tot leven

Buitenverlichting

De eerste warme stralen van de lentezon verleiden de meesten van ons om weer naar de tuin in te gaan. Dat is iets natuurlijks: de Dagen worden langer en de zwoele avonden maken het aantrekkelijk om buiten te vertoeven. Goede buitenverlichting, die tevens energiezuinig is, helpt om in uw tuin de perfecte ambiance te creëren om samen te zijn en te ontspannen.

 

Onvergetelijke zomeravonden met stijlvolle buitenverlichting

 

Barbecues, tuinfeestjes of avondeten, dankzij de Ecomoods buitenverlichting kan uw tuin omgetoverd worden tot de ideale plek om samen met uw familie en vrienden te ontspannen. Met de warme, witte gloed van de verlichting kunt u tot laat in de avond van uw tuin genieten. En dat natuurlijk op een milieuvriendelijke manier.

 

Naast een stijlvolle vormgeving en het feit dat ze robuust en waterdicht zijn, zijn de Ecomoods tuinlampen ook goed voor uw portemonnee. De energiezuinige verlichting kan tot 80% besparen in vergelijking met traditionele typen verlichting. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan buitenverlichting verkrijgbaar. Er is er voor elk tuintype een oplossing.

Een lamp naast de achterdeur of een plafondlamp boven de veranda is altijd handig. Wilt u ´s avonds ook van de rest van uw tuin genieten? Dan kunt u het tuinpad of de tuin zelf verlichten met prachtige spotlights of andere armaturen in de bodem. De vijver en de bloembedden zien er ook fantastisch uit onder spotlights.

 

Heeft u een beetje inspiratie nodig voor het ontwerpen van uw buiten- tuinverlichting? Neem dan een kijkje bij onze praktische tips voor tuinverlichting.

 

 

 

Buitenverlichting

Populaire producten