Origineel kerstcadeau

Het perfecte kerstcadeau? Breng licht in de donkere wintermaanden!

Video - Here's the brand new festive video for our imaginative lighting range! #MakeItMagic for your child this year with our Mickey, Olaf, Spider-Man and Princesses lights.

Philips Disney Festive Video 2014 #MakeItMagic

Here's the brand new festive video for our imaginative lighting range! #MakeItMagic for your child this year with our Mickey, Olaf, Spider-Man and Princesses lights.

Lighting chrsitmas gift
Philips Disney Festive Video 2014
#MakeItMagic

Bring light to the darkest months of the year

 

Kerstmis loert om de hoek en dat betekent dat we weer op cadeautjesjacht kunnen gaan voor onze geliefden, familie en vrienden. Met honderden producten om uit te kiezen – zoals LivingColors, Hue en een schat aan armaturen en lampen – zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Het mooiste voordeel? De eenvoud waarmee je deze producten kan installeren en het jarenlange gebruiksgenot dat ze opleveren. Zoek dus niet langer naar het perfecte kerstgeschenk!

 

Een kleurrijk kerstgeschenk voor je kinderen

 

Dit jaar zullen je kinderen pas echt verrast worden door de Kerstman. Heb je een Spider-Manfanaat in huis rondlopen? Of verkleedt je kleine meid zich graag in een echte prinses? Dan hebben we bij Philips een groot assortiment verlichtingsoplossingen voor de kinderkamer die je kinderen niet onberoerd zullen laten. Dankzij onze leuke tafel-, plafond- of hanglampen met kleurrijke beeltenissen van hun favoriete Disneyfiguur of actieheld kan het niet snel genoeg bedtijd zijn!

 

Een technologisch hoogstandje als kerstgeschenk?

 

Hue is een fantastische draadloze verlichtingsoplossing die jou op je wenken bedient. Met het witte licht en een volledig spectrum aan kleuren, dat je met slechts één swipe naar wens kan aanpassen, creëer je de perfecte sfeer voor ieder moment. Kies een foto uit je eigen fotoalbum uit, om het moment volledig te herbeleven in je eigen woonkamer. Droom opnieuw weg bij die perfecte zonsondergang of breng de kalmte van de oceaan naar je interieur. Met Hue kan je kiezen uit verschillende lichtrecepten om te lezen, werken of te ontspannen. Kies het juiste recept via je smartphone of tablet, en Hue doet de rest!

Werkelijk slimme verlichting

 

Hue laat je toe om lichtsignalen in te stellen die écht voor je werken. Stel het systeem in om geleidelijk wakker te worden met het zacht gloeiende licht van een zonsopgang, of stel in dat je gewaarschuwd wordt door een lichtsignaal wanneer je een belangrijke e-mail ontvangt. Met de IFTTT-technologie (if this, then that) binnen handbereik, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Heb je een technologiefanaat in je familie of vriendenkring? Dan heb je met Hue het perfecte kerstcadeau gevonden!

 

Tot slot laten we je graag onze lampen en armaturen ontdekken voor de woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken of voor buiten op het terras. Kies de juiste LED-lamp uit, leg ze onder de kerstboom en breng licht in het leven van je geliefden met LivingColors.

 

Kan Kerstmis nog vrolijker worden?

christmas-lighting

Populaire producten