Keukenverlichting

Zie wat u in de keuken met licht kunt doen

Video - The open plan living of this young family needed a more flexible lighting solution to the needs of both kids and parents.

Het hart van een huis verwarmen

De open woonkamer van dit jonge gezin had flexibeler verlichting nodig om te kunnen voldoen aan de behoeftes van de kinderen en de ouders.

Video - Warming up the heart of a home

Berlijn

Het hart van een huis verwarmen

Heerlijke keukenverlichting voor een praktische én gezellige keuken!

 

We stellen steeds meer praktische eisen aan onze keukens:
alles binnen handbereik, voldoende werkruimte en de juiste gereedschappen. Verlichting speelt dan ook een grote rol in de keuken: van functioneel verlichten tot het creëren van een aangename sfeer.

 

Wij zien het dan ook als ons doel om dankzij onze verlichting een leuke, praktische en gezellige plek te maken van jouw keuken.
Ons ruime assortiment keukenverlichting is hier getuige van.

sub-image-kitchen-suspension-light.jpg

Verlichting in de keuken – een aangename plek om te koken

 

Koken wordt pas een plezier als je alle nodige tools bij de hand hebt. Door de nodige plekken op de juiste manier te verlichten, ontstaat er een aangename plek waar iedere sterrenchef jaloers op zal zijn.


Met onze verschillende keukenlampen blijft geen enkel plekje onbelicht.

Spots om boven of onder kastjes te monteren, gericht licht voor het werkblad en het kookgedeelte, enzovoort. Met onze keukenlampen zorgen we er samen met jou voor dat iedere maaltijd een feestmaaltijd wordt! En met LED verlichting gebeurt dat allemaal op een ecologische wijze.

 

En een gezellige plek om te eten!

 

Niet alleen functionele verlichting is belangrijk. Wie ook z’n eetplek in de keuken heeft, wenst uiteraard ook enige sfeerverlichting. Een gezellige hanglamp boven de eettafel en, wand- en plafondlampen of spots die je op al de juiste plekken kan richten, … Met gezellige sfeerverlichting tover je de eetkamer om tot een aangename plaats waar de lekkerste maaltijden verorberd worden en de tofste gesprekken ontstaan!

 

Wie bovendien graag afwisselt zal zeker vallen voor de InStyle wand- en hanglampen. Dankzij de mooie glaspanelen kan je regelmatig een nieuwe, frisse toets in de eetkamer verwerken. De 7 verschillende glaspanelen maken het namelijk mogelijk de keuken en eetkamer verlichting af te stemmen op je stemming en je interieur.

Populaire producten