Verlichting eetkamer

Zie wat u in de keuken met licht kunt doen

Video - The open plan living of this young family needed a more flexible lighting solution to the needs of both kids and parents.

Het hart van een huis verwarmen

De open woonkamer van dit jonge gezin had flexibeler verlichting nodig om te kunnen voldoen aan de behoeftes van de kinderen en de ouders.

Video - Warming up the heart of a home

Berlin

Het hart van een huis verwarmen

Meer sfeer in de eetkamer met de juiste eetkamerverlichting

 

De functie van de eetkamer mag de laatste jaren dan wel wat veranderd zijn, het blijft de belangrijkste verzamelplek van het huis. Voor het ontbijt en het avondeten maar ook voor familiefeestjes, om het huiswerk te maken of een gezellige babbeltje te slaan…

 

De eetkamerverlichting vormt dan ook het perfecte middel om enerzijds de verschillende functies te ondersteunen en anderzijds om sfeer & gezelligheid te creëren in je eetkamer. Ontdek hoe onze eetkamerlampen uw eetkamer omtoveren tot de gezelligste plek van het huis!

 

Een LED hanglamp boven de eettafel…

 

Bij het inrichten van uw eetkamer draagt de verlichting voor een groot deel bij tot de gezelligheid. Een LED hanglamp boven de eettafel vormt daarbij het centrale lichtpunt in de eetkamer.

 

Bovendien zijn onze verstelbare en dimbare hanglampen net zo multifunctioneel als uw eetkamer. Zo hebt u steeds het juiste licht. Tijdens een romantisch etentje wordt het licht gedimd en kan de hanglamp wat lager komen te hangen. ’s Avonds nog even werken of met de kinderen het huiswerk maken? Dan kan er voor meer licht gezorgd worden en kan de hanglamp hoger gehangen worden.

 

Bovendien is er voor iedere eettafel en iedere eetkamer de ideale hanglamp te vinden. Zo zijn er brede hanglampen met verschillende lichtbronnen of aparte hanglampen waarvan je er verschillende bij elkaar kan hangen. U vindt ongetwijfeld uw favoriete stijl tussen onze moderne design hanglampen.

 

Staande lampen of wandlampen in de eetkamer…

 

De wandverlichting heeft twee functies: of het accentueren van een bepaalde muur, een familiefoto, enzovoort, of het creëren van sfeer op de achtergrond. Je hanglamp vormt immers je centrale lichtpunt en de wandverlichting kan dan ingeschakeld worden als sfeerverlichting.

 

Afhankelijk van de grootte van je eetkamer zijn wandlampen bovendien noodzakelijk. Een grote eetkamer met slechts één lichtpunt zal de eetkamer te donker doen aanvoelen. De wandlampen of een staande lamp zorgt dan voor voldoende licht terwijl de gezellige sfeer behouden wordt.

 

Afwerken met LED tafellampen en theelichtjes voor extra sfeer

 

Een mooie tafellamp of theelichtjes die centraal op de tafel geplaatst worden, vormen de kers op de taart. Kaarsen staan symbool voor gezelligheid en onze LED theelichtjes zijn bovendien herbruikbaar. Via de adapter kan je ze terug opladen en geniet je dus altijd van de warme gloed en de zachte flikkering aan de eettafel.

sub-image-dining-room.jpg

Populaire producten