Keukenverlichting

Bekijk wat licht kan doen in de keuken

Keukenlampen

 

Het bereiden van een lekkere maaltijd voor familie of vrienden begint in een goed verlichte keuken. Heldere, schaduwvrije keukenverlichting zorgt voor een optimale keukenbeleving. Nadat u een geweldige maaltijd heeft bereid, gaat u samen aan tafel, dimt u het licht en geniet u van uw maaltijd.

 

Geweldige functionaliteit met energiebesparende lampen

 

Philips levert een breed assortiment aan verlichtingsoplossingen die elke keukenactiviteit eenvoudiger maken. Het aanbod varieert van individuele spots tot elegante armaturen voor boven de eettafel. Er zijn talloze keukenlampen verkrijgbaar voor elke toepassing.

 

Onze keukenlampen zijn ontworpen volgens de nieuwste energiebesparende technologie. Lichtbronnen zoals spaarlampen en hoogvermogen-LED-lampen, vragen dankzij hun lange levensduur weinig vervanging of onderhoud.

 

Tips voor keukenverlichting


  • Taakverlichting onder kasten helpt het werkvlak te verlichten tijdens het koken.
  • Laat verborgen spots boven op uw kasten het licht via wanden en plafond reflecteren voor een schaduwvrije verlichting.
  • Accentueer hoeken met gericht licht vanaf het plafond. Dit zorgt voor meer contrast en maakt de ruimte aantrekkelijker.

Populaire keukenverlichting

In de spotlights

Met speciale eetkamerverlichting kunt u een warme en gezellige sfeer creëren in uw eetkamer

Wees op elke gelegenheid voorbereid met de juiste verlichting in de eetkamer. Schep een warme en gezellige sfeer rondom de tafel met speciale eetkamerverlichting.

 

 

Meer informatie over eetkamerverlichting

Keuken- & eetkamerverlichting – van inbouwspots tot LED-verlichting


Verlichting in de eetkamer moet zowel functioneel als stijlvol zijn. Onze eetkamer- en keukenverlichting combineert het beste van beide werelden!
Meer informatie over keukenspotlights & LED-verlichting

Kies de juiste LED pendelverlichting voor uw eetkamer en keukenEen LED-pendellamp of een pendellamp met fluorescentielicht? Kiest u een designlamp of een meer rustieke vormgeving? Ontdek onze tips voor het kiezen van de juiste pendellamp!

 

Meer informatie over pendelverlichting voor de
keuken

De perfecte keukenlampen voor een praktische en gezellige keuken!Verlichting in de keuken is er niet alleen om u goed te laten zien wat u kookt. Keukenlampen creëren ook een aantrekkelijke sfeer tijdens het eten! 

Meer informatie over praktische en gezellige keukenlampen!