Babykamer

verlichting

Zie wat u met kinderkamer verlichting kunt doen

Speelse verlichting voor de babykamer

 

Bij het inrichten van de babykamer moet je rekening houden met de verlichting. Zo mag de plafondlamp niet in de ogen van je kleine spruit schijnen maar moet er ook voldoende licht zijn wanneer je baby ’s nachts wakker wordt.

 

Onze ontwerpers houden bij het ontwerpen van debabykamerverlichting dan ook rekening met diverse aspecten: veiligheid, de materiaalkeuze, een leuk ontwerp, enzovoort.

 

Babykamer verlichting van Philips – 100% veilig!

 

Al onze babykamerverlichting wordt ontworpen volgens de strenge Europese richtlijnen voor kinderverlichting. Geen elektrocutiegevaar of geen giftige materialen maar wel 100% veilige kinderverlichting!

 

Verlichting voor de babykamer moet bovendien niet enkel functioneel of leuk zijn. Babykamerlampen kunnen immers ook gebruikt worden om je baby makkelijker te doen inslapen en opstaan. De myBuddy kinderlamp is voorzien van een maantje en een zonnetje zodat je kind perfect weet wanneer het hoort te slapen en wanneer het mag opstaan en beginnen spelen.

 

Babykamer lampen als origineel geboortegeschenk!

 

De myBuddy lamp vormt een ideaal geboortegeschenk. De lamp kan immers nog jarenlang gebruikt worden aangezien het zowel een tafel- als lees- en nachtlamp is. Je kind ligt nooit volledig in het donker dankzij de zachte gloed van de nachtlamp en bovendien is het dus geen enkel probleem voor je kindje om zich ’s nachts te oriënteren in de slaapkamer.

 

    Neem zeker ook een kijkje naar onze Disney lampen. De Disney LivingColors Micro’s van Cars & Princess – ieder met hun eigen Disney figuren - zijn meer dan lampen alleen. De lampen brengen de fantasiewereld tot leven dankzij het handige kleurenstrook. Hiermee kunnen de kids kiezen uit 64 verschillende kleuren om zo hun verhalen tot leven te laten komen. Dankzij de Disney LivingColors Micro’s hebben je kids steeds hun favoriete Disney helden bij zich om gerust te kunnen inslapen.

kidsroom baby lamps

Populaire producten