Bureaulamp

Zie wat u in uw thuiskantoor / studeerkamer met licht kunt doen

De juiste bureaulamp voor iedere kamer van het huis!

 

Waar vroeger nog het huiswerk aan de eetkamertafel gemaakt werd, voorzien we nu een studeerruimte voor de kids en een thuiskantoor voor onszelf. Thuiswerken wordt dan ook steeds populairder…

 

Maar houden we wel altijd voldoende rekening met de juiste verlichting op onze werkplek? Goede bureauverlichting en de juiste bureaulampen maken van onze bureaus immers aangename werkplekken zonder dat we onze ogen te zwaar belasten.

 

Bureaulampen kiezen: van thuiskantoor tot studeerkamer

 

Iedere plek vereist een andere bureaulamp. Wil je jouw eigen thuiskantoor inrichten? Dan moet je rekening houden met diverse lichtbronnen: van algemene verlichting tot een vloer- of wandlamp aangevuld met een flexibele bureaulamp.

 

Maar laten we ook onze kinderen niet vergeten! Ook zij verdienen een rustige studeerplek – al dan niet op hun eigen kamer. Op jonge leeftijd is goede verlichting noodzakelijk om de ogen zoveel mogelijk te beschermen. En des te ouder je zoon of dochter wordt, des te meer hij of zij nood zal hebben aan goede bureaulampen. Bureaulampen die hen in staat stellen de hele nacht door te blokken.

 

Ten slotte zijn er ook heel wat mensen die toch een aparte bureau of thuiskantoor verkiezen. In zulke gevallen heb je niet genoeg aan één bureaulamp maar moet je het volledige plaatje bekijken. In eerste plaats de algemene verlichting en vervolgens hoe andere lichtbronnen hier perfect op inspelen zodat je op ieder moment van de dag een goed verlichte werkplek hebt. Verlichting die niet vermoeiend is voor de ogen en die schaduwvorming elimineert.

Bureaulampen aangepast aan jouw situatie

 

Philips biedt je daarom een ruime keuze aan bureauverlichting: van ecoHalogeen tot de besparende LED lampen. En ook wat betreft het type lamp heb je een ruime keuze: tafellampen, vloerlampen, wandlampen, hanglampen en spotlampen. Zo hebt u steeds de keuze uit meerdere geschikte bureaulampen in verschillende stijlen. Of dat nu om een design bureaulamp gaat voor de bureau of voor een elegante LED vloerlamp voor de werkhoek in de woonkamer…

 

Ontdek gauw al onze bureauverlichting & bureaulampen!

home-office-desklamps