Consumenten
Producten

Turn on  your peace of mind  

Philips Hue verwelkomt u thuis en laat u al uw lampen bedienen, van uw slaapkamer tot uw tuin. U kunt uw lampen volledig automatiseren om het te laten lijken of u thuis bent. Via de technologie van geofencing kunnen uw lampen u zelfs thuis verwelkomen of automatisch uitgeschakeld worden als u van huis vertrekt. Philips Hue zorgt ervoor dat uw leven op een slimme en nuttige manier makkelijk gemaakt wordt.
Bedien uw lampen op afstand, waar ook ter wereld. Als u verbonden bent met het internet kunt u het laten lijken of u thuis bent. Bent u vergeten de lampen uit te doen voordat u van huis vertrok? Met Philips Hue is dit geen probleem meer.

Gebruik de app om uw lampen zo in te stellen dat zij automatisch aan- en uitschakelen. Stel de lampen in op een vooraf ingestelde tijd, zodat het licht aan is als u thuiskomt. U kunt zelfs instellen dat het licht in verschillende ruimten op verschillende momenten aangaat. En natuurlijk kunt u de lampen geleidelijk uit laten gaan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ze per ongeluk hebt laten branden als u lekker knus in bed ligt.

 

U hebt niet altijd en bij alles wat u doet de volledige helderheid nodig. Met Philips Hue kunt u uw lampen draadloos dimmen, hetzij via uw smartphone of tablet of door een van de slimme regelaars in uw systeem te gebruiken. Op die manier kunt u voor elk tijdstip van de dag een perfecte instelling realiseren.