Turn on  your peace of mind  

Hue - Turn on your peace of mind
Philips Hue
Peace of mind video
Philips Hue verwelkomt u thuis en laat u al uw lampen bedienen, van uw slaapkamer tot uw tuin. U kunt uw lampen volledig automatiseren om het te laten lijken of u thuis bent. Via de technologie van geofencing kunnen uw lampen u zelfs thuis verwelkomen of automatisch uitgeschakeld worden als u van huis vertrekt. Philips Hue zorgt ervoor dat uw leven op een slimme en nuttige manier makkelijk gemaakt wordt.
Control remotely
Bedien uw lampen op afstand, waar ook ter wereld. Als u verbonden bent met het internet kunt u het laten lijken of u thuis bent. Bent u vergeten de lampen uit te doen voordat u van huis vertrok? Met Philips Hue is dit geen probleem meer.
key icon
Use the app

Gebruik de app om uw lampen zo in te stellen dat zij automatisch aan- en uitschakelen. Stel de lampen in op een vooraf ingestelde tijd, zodat het licht aan is als u thuiskomt. U kunt zelfs instellen dat het licht in verschillende ruimten op verschillende momenten aangaat. En natuurlijk kunt u de lampen geleidelijk uit laten gaan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ze per ongeluk hebt laten branden als u lekker knus in bed ligt.

 

Dim your lights
U hebt niet altijd en bij alles wat u doet de volledige helderheid nodig. Met Philips Hue kunt u uw lampen draadloos dimmen, hetzij via uw smartphone of tablet of door een van de slimme regelaars in uw systeem te gebruiken. Op die manier kunt u voor elk tijdstip van de dag een perfecte instelling realiseren.
dimm icon