Turn on  your moments  

Hue - Turn on your moments
Philips Hue
your moments video
Philips Hue kan u wekken en helpen energie op te doen en te lezen, concentreren en ontspannen. Verander uw dagelijkse routines in momenten waarvan u kunt genieten. Bepaal de stemming. Verander de sfeer. Voel het verschil. Een beter gevoel.
Beautiful white light
Schep voor elk moment de juiste sfeer met een reeks van mooi, natuurlijk wit licht. Gebruik de app om elke tint van wit licht in te stellen, van koel vitaliserend daglicht tot ontspannend warmwit licht.
sun and ice
Sleeping routine

Vergemakkelijk uw slaaproutine en ontwaak ontspannen voor een frisse start van elke dag. Philips Hue helpt u op een prettige manier met opstaan. De geleidelijk toenemende lichtintensiteit geeft u het gevoel dat u op een natuurlijke manier met zonlicht wakker wordt in plaats van het ruwe ontwaken met een rinkelende wekker.

 

Body and mind
Wees voorbereid voor de nieuwe dag met helder, koelwit daglicht dat uw lichaam en geest energie geeft. Dat verhoogt uw energieniveaus. Perfect voor die momenten dat u een vliegende start nodig hebt of als 'de batterij leegraakt'. Of leg uw benen hoog en ontspan onder de zachte gloed van wit licht voor het perfecte einde van een hectische dag. Ontspannend wit licht helpt u 's avonds de dingen van u af te zetten zodat u beter kunt slapen.
Ying yang icon