Turn on  your imagination  

Hue - Turn on your imagination
Philips Hue
your imagination video
Verander uw alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring. Speel met kleuren of synchroniseer lampen met uw muziek, TV en games voor een overrompelend effect. De mogelijkheden zijn eindeloos zodra u start ze te verkennen. En met de honderden apps waaruit u kunt kiezen, ligt de enige echte beperking in uw verbeeldingskracht.
Paint with light
Transformeer uw woning en verf uw wanden met licht. Of kies uw favoriete foto en herleef dat moment met spetterende kleuren. U kunt uw favoriete scènes bewaren en op elk gewenst weer met één vingerbeweging oproepen. Bovendien kunt u scènes delen met de Hue gemeenschap scènes bewaren die door andere Hue-gebruikers zijn gemaakt.
paint with light
get the party started

Laat de party beginnen. Synchroniseer licht met uw favoriete muziek en geniet ten volle van elke beat via een van de vele apps die door derden zijn ontwikkeld voor Philips Hue. Verander elke kamer in een dansvloer en zie hoe licht samenwerkt met uw muziek.

 

Enhanced gaming experience
Breid uw TV-beleving uit naar de hele kamer of versterk uw gaming-ervaring met overrompelende lichteffecten. Download één van apps van derden en ontdek meer verbazingwekkende dingen die u kunt doen met Philips Hue.
TV icon