Philips Hue
Your peace of mind

Turn on your peace of mind

Hue - Turn on your peace of mind

 

Philips Hue verwelkomt u thuis en laat u al uw lampen bedienen, van uw slaapkamer tot uw tuin. Philips Hue kan er zelfs voor zorgen dat het lijkt alsof u thuis bent. Hue maakt uw leven eenvoudiger.

Your moments

Turn on your moments

Hue - Turn on your moments

 

Philips Hue kan u wekken en u helpen energiek te voelen. Philips Hue helpt u tijdens het lezen, om beter te concentreren of te ontspannen. Verander uw dagelijkse routines in momenten om van te genieten.

your imagination

Turn on your imagination

Hue - Turn on your imagination

 

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw alledaagse verlichting te veranderen in een buiengewone ervaring. En met de honderden apps waaruit u kunt kiezen, laat u uw verbeelding de vrije loop.

Philips Hue  werkt met Apple HomeKit

 

De nieuwe vierkante Philips Hue bridge ondersteunt de hardware-identificatie die vereist is voor Apple HomeKit en stelt al uw Philips Hue-lampen in staat te werken met de Apple HomeKit-technologie. Dus, als u de ronde Philips Hue bridge al hebt en gebruik wilt maken van Apple HomeKit dan moet u de nieuwe Bridge in handen zien te krijgen. Zodra die is geïnstalleerd, kunt u de nieuwe mogelijkheden ontdekken van spraakbesturing via Siri of Philips Hue koppelen aan andere accessoires die geschikt zijn voor HomeKit.

Philips Hue populaire producten