Turn on your peace of mind

 

Philips Hue verwelkomt u thuis en laat u al uw lampen bedienen, van uw slaapkamer tot uw tuin. Philips Hue kan er zelfs voor zorgen dat het lijkt alsof u thuis bent. Hue maakt uw leven eenvoudiger.

Turn on your moments

 

Philips Hue kan u wekken en u helpen energiek te voelen. Philips Hue helpt u tijdens het lezen, om beter te concentreren of te ontspannen. Verander uw dagelijkse routines in momenten om van te genieten.

Turn on your imagination

 

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw alledaagse verlichting te veranderen in een buiengewone ervaring. En met de honderden apps waaruit u kunt kiezen, laat u uw verbeelding de vrije loop.

Philips Hue  werkt met Apple HomeKit

 

De nieuwe vierkante Philips Hue bridge ondersteunt de hardware-identificatie die vereist is voor Apple HomeKit en stelt al uw Philips Hue-lampen in staat te werken met de Apple HomeKit-technologie. Dus, als u de ronde Philips Hue bridge al hebt en gebruik wilt maken van Apple HomeKit dan moet u de nieuwe Bridge in handen zien te krijgen. Zodra die is geïnstalleerd, kunt u de nieuwe mogelijkheden ontdekken van spraakbesturing via Siri of Philips Hue koppelen aan andere accessoires die geschikt zijn voor HomeKit.

Philips Hue populaire producten