0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Maleisische aardappelrösti

    Dit recept is een aangepaste versie van de klassieke aardappelrösti. Heerlijk als bijgerecht tijdens het avondeten.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 45 min., Bereidingstijd: 25 min.
    Voorafjes en snacks
    Aardappelen

    Ingrediënten

    • 4 middelgrote aardappelen (400 g), geschild en in kleine stukjes gesneden
    • Koolzaadolie
    • 100 g gekookte kip
    • 1 eetlepel gehakte en gebakken sjalotjes
    • 1 eetlepel verse gehakte peterselie
    • 1–2 theelepels zout naar smaak
    • Witte peper
    • 1 ei, losgeklopt

    Bereiding

    • 1. Kook de aardappelen gaar totdat u er met een vork in kunt prikken.
    • 2. Gebruik het pureeraccessoire om de aardappelen te pureren met de staafmixer. Snijd de kip in kleine stukjes.
    • 3. Plaats de aardappelen in een kom, meng de gekookte kip en gebakken sjalotjes, gehakte peterselie, en zout en peper goed door elkaar. Maak daar platte burgers van.
    • 4. Bak ze op een laag vuur in koolzaadolie totdat ze goudbruin zijn.
    Maleisische aardappelrösti

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.