Na de feestdagen gaan we op de gezondere tour. Probeer deze detox-soep vol met verse groenten. U maakt hem met de Soupmaker in slechts 20 minuten.
Porties 5, Bereidingstijd: 0-30 minuten
Ingrediënten
- 1 halve venkel
- 1 stengel selderij
- 1 bakje mini-asperges
- 3 tenen knoflook
- 1 kleine ui
- 2 bladeren groene kool
- Een flinke hand verse spinazie
- Verse groentebouillon (of 2 tabletten)
- Peper + zout uit de molen
- Sap van 1 limoen
- 1 klein bakje gemengde noten
- Chiazaad
Bereiding
- Was alle groenten en snij de venkel, selderij, asperges, ui en groene kool in stukken.
- Stop alle groenten en het limoensap in de Soupmaker. Vul aan met verse groentebouillon, tot het bovenste streepje. Of vul aan met water en 2 tabletten groentebouillon. Selecteer programma 1 van de Soupmaker.
- Hak tussendoor de noten.
- Wanneer de soep klaar is, giet u deze in de kommen. Bestrooi met de gehakte noten en het chiazaad.