0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Zomerse meloenbruiser

    Wilt u van de zomer een heerlijk drankje op tafel zetten? Probeer deze gele bruiser! Heerlijk zoet met suikermeloen. Ik maak hem met de sapcentrifuge.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0-15 minuten, Bereidingstijd: 0-15 minuten
    0-30 minuten
    Zomer
    Fruit
    Drankjes en ijs
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 1 hele suikermeloen
    • 2 centimeter gemberwortel
    • 2 peren
    • 1 limoen
    • IJskoud mineraalwater met bubbels
    • IJs

    Bereiding

    • 1. Schil de meloen en pel de limoen. Was de peren en doe deze samen met de meloen, gember en de limoen in de sapcentrifuge. Maak er een sapje van.
    • 2. Vul de glazen tot de helft en vul ze aan met het ijskoude mineraalwater.
    • Naar keuze met ijs serveren.
    Zomerse meloenbruiser

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.