0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Thaise garnalen met mihoen en kokos

    Maak nu de heerlijkste wokgerechten zonder wok. Is dat mogelijk? Ja, gebruik hiervoor je Airfryer! Maak bijvoorbeeld dit heerlijke Thaise gerecht met garnalen en kokosmelk.

    Porties 4, Bereidingstijd: 0-30 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Vis
    Hoofdgerechten
    Feest
    Pasta, noedels of rijst
    Airfryer

    Ingrediënten

    • 300 gram gekookte mihoen
    • 450 gram garnalen
    • 2 tenen knoflook
    • 1 rode peper zonder zaadjes
    • 0,5 theelepel kerriepoeder
    • 0,5 stengel citroengras
    • 200 gram bimi
    • 200 ml kokosmelk
    • Verse gember
    • 1 lepel (knoflook) olie

    Bereiding

    • Pel de knoflook en snijd deze fijn. Snijd de rode peper door en ontdoe deze van de zaadjes. Snijd de peper in kleine stukjes. Kook de mihoen en snijd of knip in stukjes van 5 centimeter. Zet de gekookte mihoen apart.
    • Verwarm je Airfryer voor op 200 graden en bak de garnalen in de knoflookolie 5 minuten. Voeg nu de gesneden knoflook, peper, bimi, citroengras, geraspte gember en kerrie toe en bak dit 5 minuten mee. Voeg daarna de mihoen toe en verdeel het pakje kokosmelk over het gerecht. Roer voorzichtig door. Laat dit nog 5 minuten meebakken. Eet smakelijk!
    Thaise garnalen met mihoen en kokos

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.