0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Pasta-groentetaart

    Pasta kun je met de Pastamachine in alle vormen en kleuren maken. Onder andere deze groentetaart met heerlijke verse groenten behoort tot de mogelijkheden.

    Porties 6, Bereidingstijd: 30-60 m
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Italiaans
    Pasta- noedelmaker
    Airfryer

    Ingrediënten

    • 250 gram Semola bloem
    • 95 ml vocht (1 ei, 1 eidooier en water)
    • Theelepel fijn zeezout
    • 250 gram bloem
    • 100 ml vocht (1 ei en water)
    • 30 gram gesmolten boter
    • 7 gram gedroogde gist
    • Theelepel suiker
    • Theelepel zout
    • 250 gram rundergehakt
    • 5 eetlepels olijfolie
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 200 gram pancetta (in blokjes)
    • 2 tenen knoflook
    • 2 eetlepels fijne rozemarijnblaadjes
    • 250 gram trostomaten
    • 50 gram parmezaanse kaas
    • 4 grote eieren
    • 1 courgette groen
    • 1 courgette geel
    • 4 pepers

    Bereiding

    • Klem in een taartvorm van 22cm een stukje bakpapier. Begin met het maken van de Penne door het Semola bloem in de Pastamachine te doen. Selecteer programma 1 en voeg hier langzaam het vocht aan toe. Snij de penne op 1cm af zodat ze vrij kort zijn en kook deze met een beetje zout beetgaar en laat deze afkoelen.
    • Maak nu het taartbrood deeg met de Pastamachine. Doe de bloem, gist, zout en suiker in de Pastamachine. Laat de boter smelten in een pannetje en klop het ei op met het water. Selecteer op de Pastamachine programma 1 en voeg eerst het water en daarna de gesmolten boter toe. Snij de brooddeegbladen af en bedek hiermee de ingevette taartvorm. Prik met een vork kleine gaatjes in de bodem van het deeg. Snij nu indien mogelijk met een snijmachine of met een zeer scherp mes de courgettes in flinterdunne stroken. De uiteinden van de courgettes kan je in kleine blokjes snijden voor de vulling.
    • Begin nu aan de vulling door de olijfolie te verhitten in een koekenpan. Voeg hier het gehakt, pancetta en de ui aan toe en bak dit aan. Voeg nu de fijn gesneden tomaten, knoflook, groenten (in blokjes) en fijngesneden rozemarijnblaadjes toe en laat de gehaktsaus 10min pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
    • Wanneer je de XL Airfryer hebt, pak dan een Taartvorm van 22cm en vet deze een beetje in. Wanneer je de het Viva model hebt, pak dan 2 vormen van 19cm zodat je 2 taarten kan maken.
    • Meng de helft van de pasta door de gehaktsaus en laat deze een beetje afkoelen. Breek de eieren boven de andere helft van de afgekoelde pasta en roer er de geraspte parmezaanse kaas doorheen.
    • Vul nu eerst de taartvorm tot 1/3 vol met de pasta, parmezaanse kaas en ei mengsel. Leg daarom de tweede laag met het gehakt mengsel. Steek nu de slierten groenten van buiten naar binnen in ringen in het gehakt tot de vorm helemaal vol is. Bak de taart af in je Airfryer, 30 minuten op 150 graden.
    Pasta-groentetaart

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.