0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Paella à la Martin

    Je kunt prima vuurvaste schalen gebruiken in de Airfryer. Daardoor kun je heerlijke ovenschotels maken, bijvoorbeeld gratin gerechten, maar ook deze zomerse paella met verse vis.

    Porties 4
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Airfryer
    Vis

    Ingrediënten

    • 150 gram paella rijst
    • 50 gram erwten
    • 50 gram rode paprika
    • 400 ml droge witte wijn
    • 100 ml water
    • 2 zakjes paella kruiden, bij voorkeur Carmencita Paellero
    • 50 gram octopus, in stukjes
    • 200 gram mosselen
    • 100 gram zeebaarsfilet
    • 100 gram almejas (kokkels)
    • 6 sint jakobsschelpen
    • 4 grote garnalen
    • 4 rivierkreeftjes
    • Olijfolie
    • 1 citroen

    Bereiding

    • Neem een vuurvaste schaal en verwarm deze voor, gedurende 10 minuten op 200 graden. Snijd de zeebaarsfilet in stukken en was de mosselen en kokkels. Doe een scheut olijfolie in de warme vorm en voeg de zeebaars, garnalen, mosselen, kokkels, octopus en sint jakobsschelpen toe. Schep een paar keer om.
    • Meng de erwten, gesneden paprika, paella kruiden, 1 theelepel zout met de ongekookte rijst en leg dit op de vis. Voeg de witte wijn en het water toe zodat de rijst onder staat. Bak het geheel gedurende 30 minuten op 200 graden en schep af en toe de rijst om. Zorg dat de schelpen en de vis onder de rijst blijven liggen.
    • Dien de paella op met de rivierkreeftjes en partjes citroen.
    Paella à la Martin - Airfryer

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.