0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Romige kaasbroodjes

    Smelten in de mond

    Porties 1, Bereidingstijd: 120 m
    Blender
    Notenvrij
    Vegetarisch
    Bijgerechten
    Kaas
    Bloem
    +90 minuten

    Ingrediënten

    • Voor het deeg:
    • 2 eieren
    • 100 ml olie
    • 4 eetlepels suiker
    • ½ eetlepel zout
    • 350 ml lauwe melk
    • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
    • 10 g droge gist of 37,5 g verse gist
    • 750 g bloem
    • Voor het toplaagje:
    • 2 eetlepels boter, gesmolten
    • Parmezaanse kaas, geraspt
    • Voor de vulling:
    • 250 ml melk
    • 2 theelepels zout
    • 3 eetlepels maïzena
    • 1 eetlepel boter

    Bereiding

    • Doe eieren, olie, suiker, zout, melk en kaas in de blender en laat 1 minuut draaien.
    • Meng de bloem met de gist in een grote kom. Schenk het mengsel uit de blender bij de bloem en klop met de mixer tot een soepel deeg.
    • Verdeel het deeg in 25-30 stukjes en vorm er balletjes van ter grootte van een mandarijntje. Laat 1 uur rusten op een ingevet stuk bakpapier. Verwarm de oven voor op 190°C.
    • Bak de broodjes in de oven in 20 minuten goudbruin. Haal de broodjes uit de oven, bestrijk met gesmolten boter en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
    • Vermeng nu alle ingrediënten voor de vulling, behalve de Parmezaanse kaas. Verhit het mengsel in een steelpan totdat het dikker wordt. Zet het vuur uit en roer de Parmezaanse kaas door het mengsel..
    • Snijd de broodjes open, smeer de onderste helft in met de vulling en plaats de andere helft er weer op. Serveer warm.
    • 2 uur bereidingstijd
    Romige kaasbroodjes

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.