Gratis cadeaupakket t.w.v. €75

Bij aankoop van een deelnemend espressomachine

Philips volautomatische espressomachine

* Aanbevolen verkoopprijs
**Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

De betaalbare volautomaat met geweldige cappuccino

 

Met 50 jaar ervaring en expertise in koffie maakt Philips koffiemachines voor mensen die houden van de goede dingen in het leven. Waarbij we ‘zo weinig mogelijk gedoe’ qua onderhoud én gebruiksgemak altijd in gedachten houden. De volautomatische espressomachines van Philips zijn budgetvriendelijk en stellen u in staat om makkelijk van een geweldige cappuccino of andere Italiaanse melkspecialiteit te genieten. Ondanks de scherpe prijs bevatten ze de betrouwbare techniek van Saeco. Door het unieke zetsysteem in alle machines bent u verzekerd van lekkere en geurige espresso of filterkoffie. Dankzij de diverse melkopties kunt u verse melk opschuimen – regelrecht uit de koelkast – voor een romige cappuccino of latte macchiato, voor elke stemming en elk moment.

 

Voor iedereen die de kwaliteit van koffie op een terrasje thuis wil ervaren, is een apparaat uit de Philips Espresso-range dan ook de perfecte keus.

Volautomatische espressomachine

4000 series

Volautomatische espressomachine

 

Heeft u ‘s ochtends zin in klassieke koffie of juist een sterke espresso? Met de unieke CoffeeSwitch kunt u overschakelen van espresso naar klassieke filterkoffie, beide van verse koffiebonen, door een hendel om te zetten.

 

Meer informatie

Aanbevolen verkoopprijs: 649,99 €
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Ontdek onze unieke eigenschappen

Philips Melkvarianten

Melk opschuimen

 

Philips heeft keuze uit drie opties voor het bereiden van cappuccino of latte macchiato met heerlijk opgeschuimde melk: een pannarello, cappuccinatore of melkkaraf. Dompel het melkpijpje (pannarello) in de melk of hang het slangetje in de melk (cappuccinatore) en laat de machine het werk doen. Tenslotte kunt u ook melk opschuimen met de geïntegreerde melkbeker. Deze is afneembaar en kan worden bewaard in de koelkast voor extra hygiëne en gemak.

 

Automatische espressomachines met melkopschuimer

Philips CoffeeSwitch

CoffeeSwitch

 

Gebruik de hendel voor verschillende typen koffie - vervaardigd van versgemalen bonen - voor elke stemming of moment: een sterke espresso in de ochtend of aromatische filterkoffie in de avond. Een unieke en exclusieve functie van Philips-koffiemachines.

 

 

Automatische espressomachine met CoffeeSwitch

Philips persoonlijke koffie

Pas uw koffie naar uw smaak aan

 

Zet een perfect kopje filterkoffie - met een druk op de knop. Met deze innovatieve functie kunt u de temperatuur, duur (hoeveel water wordt gebruikt) en sterkte (hoeveel koffiebonen worden gemalen) kiezen. Bovendien wordt door de geheugenfunctie de duur voor de volgende keer onthouden.

 

Alle automatische espressomachines

Philips 100% keramische maalschijven

100% keramische maalschijven

 

Zeg de smaak van verbrande koffiebonen gedag dankzij de 100% keramische molen met lange levensduur. Met 5 verschillende instellingen, van een fijne maling voor volle espresso's tot een grovere maling voor koffie met een zachtere smaak. Het keramische materiaal zorgt voor langdurige consistentere resultaten in vergelijking met een metalen molen.

 

Alle automatische espressomachines

Philips eenvoudig onderhoud

Gemakkelijk schoon te maken

 

Dankzij de Saeco-technologie komt de verwijderbare zetgroep van onze volautomatische espressomachine met één druk op de knop naar buiten voor moeiteloos schoonmaken en onderhouden – en extra hygiëne. Saeco maakt sinds 2009 onderdeel uit van de Philips-groep.

 

 

Alle automatische espressomachines

Hulp bij uw Philips espressomachine

50 euro cashback op Philips espressomachines

Nu € 50,- cashback

 

Profiteer van €50,- cashback op de Philips 4000 series espressomachines.

 

Bekijk de actie

Ontdek onze andere koffiezetapparaten

Saeco volautomatische espressomachines

SENSEO® koffiepadmachines    

Philips filterkoffiezetapparaten