Koffie

Weergeven
Raster
Lijst
Producttype
Prijs
Saeco automatische espressomachines
Functies
Instelbare koffietemperatuur

Met dit koffiezetapparaat kunt u de koffietemperatuur aanpassen aan uw voorkeuren. Kies bijvoorbeeld een hogere temperatuur voor een hitteabsorberende keramische mok en een lagere voor een dunne glazen beker of plastic meeneembeker.

Sterkte-instelling

Met de functie voor sterkteselectie kunt u kiezen uit een klein, sterk kopje koffie of een grotere, minder sterke kop.

Keramische molen

De keramische molens verslaan de stalen molens van onze concurrentie op vele vlakken: ze bieden een nauwkeurige maling, een superieure duurzaamheid en een uiterst stille werking zonder oververhitting van de bonen, voor een zuivere smaak

Geschikt voor kopjes van verschillende grootte

De tuit en de lekbak zijn in hoogte verstelbaar, waardoor het koffiezetapparaat plaats biedt aan kopjes en mokken van verschillende grootte.

Pre-brewing

Bij de fase pre-brewing wordt de gemalen koffie bevochtigd voordat de koffie wordt gezet, zodat de smaak zich gelijkmatig kan ontwikkelen.

Melkopties
Geïntegreerde automatische melkbeker

De geïntegreerde melkopschuimer kan eenvoudig in de koelkast worden bewaard en staat altijd klaar voor het opschuimen van melk voor lekkere cappuccino en nog veel meer.

Automatische melkopschuimer

De Cappuccinatore is een hygiënische automatische melkopschuimer. U hoeft enkel het slangetje in een melkpak te steken en het apparaat bereidt automatisch een lekkere melkspecialiteit. Naderhand wordt de melkbuis gespoeld tijdens de reinigingscyclus.

Klassieke melkopschuimer

Met de klassieke pannarello-melkopschuimer kunt u uw melk opschuimen zoals u dat lekker vindt. U hoeft enkel de pannarello in de melk te dompelen terwijl u langzaam roert. Ga net zo lang door tot u de melk schuimig genoeg vindt.

Koffiedranken
Koffiedranken met melk

Vind apparaten die koffie met opgeschuimde melk kunnen bereiden, zoals cappuccino.

Materialen en afwerking
Plastic en roestvrij staal

Stijlvolle roestvrijstalen elementen zijn smaakvol gecombineerd met duurzame synthetische materialen voor een harmonisch design dat gemakkelijk kan worden gereinigd.

Reiniging en onderhoud
Automatische reiniging en ontkalking

Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: de machine wordt automatisch gespoeld wanneer deze wordt in- of uitgeschakeld en ontkalkt wanneer dat nodig is en u ontkalker in het waterreservoir hebt gedaan

Reinigingsfunctie voor de melkkaraf

Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: de melkbeker reinigt zichzelf na elk gebruik.

Compatibel met AquaClean-filter

Automatische espressomachines zijn compatibel met het gepatenteerde AquaClean-waterfilter. Met een AquaClean-filter hoeft u uw automatische espressomachine pas na 5000 koppen (2 jaar) te ontkalken.

Saeco automatische espressomachines

* Aanbevolen verkoopprijs