Saeco-espressomachines

Saeco volautomatische espressomachines

 

Met een automatische espressomachine maakt u met één druk op de knop een heerlijke koffie van versgemalen koffiebonen. Maak eenvoudig uw favoriete koffiespecialiteit: van een stevige espresso tot cappuccino of latte macchiato met vers opgeschuimde melk.

 

Ontdek onze Saeco automatische espressomachines  

Saeco handmatige espressomachines

 

Handmatige espressomachines werken met gemalen koffie of geportioneerde koffiepads. Installeer de portafilter en maak een espresso – als een professionele barista! Of maak een cappuccino of latte macchiato met de klassieke melkopschuimer (pannarello).

 

Ontdek onze Saeco handmatige espressomachines  

Onmiskenbaar Saeco

Uitvinder van de volautomatische espressomachine

 

In 1985 heeft Saeco de volautomatische espressomachine uitgevonden. Daarmee kunt u in uw eigen keuken genieten van authentieke Italiaanse koffie. Dit was de eerste van een reeks technologische wapenfeiten van Saeco in 30 jaar innovatie.

110 patenten

 

Saeco streeft altijd naar hoogwaardig vakmanschap en een stijlvol ontwerp. De machines weerspiegelen de processen en technieken van professionele barista's. Er komt wetenschap aan te pas om de perfecte espresso te maken zoals elke ervaren Italiaanse barista op zijn gevoel doet. Dankzij 30 jaar innovatie van Saeco, dat maar liefst 110 patenten op zijn naam heeft staan, kunt u dit thuis gemakkelijk en zonder moeite nadoen – met één druk op de knop.

VDE-gecertificeerde melkreinigingscyclus

 

Hygiëne zonder gedoe. De automatische melkreinigingscyclus van Saeco draagt het keurmerk van de VDE – een van de toonaangevende technische en wetenschappelijke associaties van Europa. Door de snel- en stoomreinigingsopties worden telkens na gebruik sporen melk verwijderd uit het melkcircuit van de beker. Zo krijgt u overheerlijke cappuccino, macchiato of latte, terwijl u verzekerd bent van grondige hygiëne.

 

Ontdek onze apparaten met VDE-certificaat

Koffie zetten met app

 

Nog een wereldprimeur: de GranBaristo Avanti die via een app bediend kan worden. U en uw gasten kunnen daarmee ruim 18 verschillende dranken maken via een app of uw tablet of smartphone. Elke kopje kan worden aangepast qua sterkte, hoeveelheid, temperatuur en smaak. Bovendien wordt u erop geattendeerd wanneer de machine aan onderhoud toe is. De app biedt ook stapsgewijze video-ondersteuning.

 

Ontdek de GranBaristo Avanti

Geschiedenis van Saeco

Ontdek onze andere merken

klik op de logo's voor meer informatie

Ontdek onze andere categorieën

SENSEO® koffiepadmachines

Philips volautomatische espressomachines

Philips filterkoffiezetapparaten